I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Berniukams ir mergaitėms nuo 9 metų patiks ši fantastiška dviguba „LEGO® Speed Champions“ žaislinių transporto priemonių BMW pakuotė: „M4 GT3“ ir „M Hybrid V8“ (76922). Konstravimui, eksponavimui ir nuostabiems lenktynių žaidimams skirtas LEGO automobilių rinkinys su 2 detaliais modeliais patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems kolekcininkams.

„BMW M4 GT3“ ir „BMW M Hybrid V8“ modeliai turi tikrų automobilių įkvėptų autentiškų dizaino detalių, įskaitant išmetimo vamzdžius, difuzorius, galinį sparną, „BMW M Motorsport“ spalvas ir interjero ypatybes. Žaisliniai lenktyniniai automobiliai turi nuimamus stogus ir po vairuotojo minifigūrėlę, kurią vaikai gali įdėti į vidų ir žaisti lenktynes.

„Speed Champions“ konstravimo rinkiniai leidžia vaikams ir automobilių entuziastams sukonstruoti įspūdingiausių pasaulio automobilių kopijas. Jiems bus be galo įdomu iš LEGO kaladėlių kurti aukštos kokybės modelius, pasižyminčius išskirtinėmis detalėmis. Kiekvieną žaislinį automobilį galima sukonstruoti naudojant programėlę „LEGO Builder“, kuri padės jums ir jūsų vaikui patirti lengvo ir aiškaus konstravimo nuotykį.

  • 2 žaisliniai BMW automobiliai vaikams – „LEGO® Speed Champions“ lenktyniniai automobiliai „BMW M4 GT3“ ir „BMW M Hybrid V8“ berniukams bei mergaitėms nuo 9 metų ir suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.
  • 2 minifigūrėlė – kiekvienas rinkinyje esantis automobilis turi vairuotojo minifigūrėlę su šalmu, peruku ir ratų raktu, kad vaikai galėtų surengti lenktynes trasoje.
  • Autentiškas „ BMW M Motorsport“ dizainas – abu žaisliniai LEGO® BMW automobiliai turi tikrų automobilių įkvėptų detalių,įskaitant išmetimo vamzdžius, difuzorius, galinį sparną, „BMW M Motorsport“ spalvas ir interjero ypatybes.
  • Eksponuojami modeliai – vaikai, pasivažinėję konstruojamais modeliais po trasą, gali juos išdidžiai eksponuoti ant lentynos ar naktinio stalelio.
  • Automobilis-dovana – konstruojamo automobilio rinkinys suteikia smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir yra puiki dovana vaikams nuo 9 metų ar suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.
  • Dar daugiau nuotykių lenktynių trasoje – atraskite daugiau „LEGO® Speed Champions“ automobilių (rinkiniai parduodami atskirai).
  • Legendinių automobilių modeliai žaisti ir eksponuoti – „LEGO® Speed Champions“ rinkiniai leidžia vaikams ir automobilių entuziastams sukonstruoti įspūdingiausių pasaulio automobilių kopijas.
  • Matmenys – 676 dalių konstravimo rinkinyje esantis „BMW M4 GT3“ modelis yra per 6 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.

76922_lifestyle-6601701519b13.jpg

LEGO® rinkinys su 2 BMW lenktynių automobiliais

Vaikai gali konstruoti, eksponuoti ir žaisti su „LEGO® Speed Champions“ dviguba pakuote, kurioje yra BMW M4 GT3 ir „BMW M Hybrid V8“.

76922_hero-6601701aadfd4.jpg

Lėkite link finišo linijos!

Šis įspūdingas rinkinys suteikia vaikams galimybę suvaidinti jaudinantį lenktynių veiksmą su 2 BMW lenktynių automobiliais.

76922_build-660170207850f.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti progresą, priartinti ir sukinėti 3D automobilius.

76922_inthebox-6601702508682.jpg

Dviguba dovana transporto priemonių gerbėjams

2 BMW LEGO® modeliai yra puiki dovana tiek vaikams nuo 9 metų, tiek aistringiems automobilių gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SPEED CHAMPIONS prekės ženklo asortimento. 76922 LEGO® Speed Champions Lenktyniniai automobiliai BMW M4 GT3 ir BMW M Hybrid V8 - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76922 LEGO® Speed Champions Lenktyniniai automobiliai BMW M4 GT3 ir BMW M Hybrid V8 - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76922 LEGO® Speed Champions Lenktyniniai automobiliai BMW M4 GT3 ir BMW M Hybrid V8

Kodas: 4040101-6987
Barkodas: 5702017583754
5099
5999
50,99 €
59,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus