I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO DISNEY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Sudominkite ir nudžiuginkite „Disney Princess“ gerbėjus ir vaikus nuo 6 metų su detaliu LEGO® ǀ „Disney Princess“ konstravimo rinkiniu „Disney“ princesių nuotykiai turguje“ (43246). Dėžėje yra 4 konstruojami statiniai, vienas iš kurių turi mažą sandėliuką viršuje, ir nedidelis modelis su vazonu, suoliuku ir fontanu. Joje taip pat rasite Tianos, Auroros, Pelenės ir Arielės LEGO ǀ „Disney“ lėlyčių figūrėles, 2 kolekcinius žiedus su 4 puošmenomis, kurias galima nuolat keisti. Vaikai galės sukonstruoti nuotykį turguje, o paskui vaidinti begalę istorijų arba naudodami kūrybai įkvepiančius priedus leistis į naujus žygius.

Ši „Disney“ konstravimo rinkinio dovana stiprina vaikų pasitikėjimą savimi ir įkvepia kūrybiškam žaidimui. Vaikus ir suaugusiuosius sužavės statinių detalės, kurių spalvos dera su personažų apranga. Be to, su programėle „LEGO Builder“vaikai mėgausis lengvu ir aiškiu konstravimu. Jie galės priartinti ir sukioti trimačius modelius, išsaugoti rinkinius ir sekti pažangą.

  • „Disney Princess“ konstravimo rinkinys vaikams nuo 6 metų. Su konstravimo rinkiniu „Disney“ princesių nuotykiai turguje“ suteikite mergaitėms ir berniukams įkvėpimo ir sužadinkite jų vaizduotę vaidinant pačių sugalvotas fantastines istorijas.
  • Kūrybinės galimybės. Rinkinyje yra 4 statiniai, nedidelė erdvė su vazonu, suoliuku bei fontanu ir Arielės, Auroros, Pelenės bei Tianos LEGO® ǀ „Disney Princess“ lėlyčių figūrėlės.
  • Kūrybiškos detalės. Virš Tianos restorano yra sandėliukas kolekciniams žiedams ir puošmenoms laikyti, o ant brangenybių parduotuvės yra konstruojama skrynia su brangenybėmis.
  • Sugalvokite norą. Šis smagus LEGO® konstravimo rinkinys suteikia gerbėjams galimybę pasitelkus vaizduotę pasinerti į „Disney“ princesių nuotykius, pavyzdžiui, įmesti į fontaną monetą ir sugalvoti norą mėgaujantis šilta spurga.
  • „Disney“ dovana vaikams ir gerbėjams nuo 6 metų. Konstravimo rinkinys su skirtingomis kiekvieno pastato detalėmis ir 4 legendinėmis „Disney“ princesėmis bus dovana ypatingaproga mergaitėms ir berniukams.
  • Pagalba konstruojant. Atraskite lengvai perprantamas instrukcijas programėlėje „LEGO® Builder“, kurioje konstruotojai gali priartinti bei sukioti trimačius modelius, sekti pažangą ir išsaugoti rinkinius įgydami naujų įgūdžių.
  • Gyvenimo įgūdžių ugdymas – su 4 LEGO® ǀ „Disney“ princesių lėlyčių figūrėlėmis ir 4 detaliais modeliais per smagų kūrybišką žaidimą ugdomi vaikų gyvenimo įgūdžiai.
  • Matmenys. 817 dalių konstravimo rinkinyje esantis konstruojamas restoranas yra per 12 cm aukščio, 15 cm pločio ir 11 cm gylio.

43246_lifestyle-65dda392d1cff.jpg

Konstruktorius „Disney Princess“ gerbėjams

Skatinkite vaiko susidomėjimą legendiniais „Disney Princess“ personažais ir istorijų kūrimu su LEGO® ǀ Disney rinkiniu.

43246_hero-65dda39840367.jpg

Neribotos galimybės išradingiems nuotykiams

4 pastatai su daugybe detalių, 4 LEGO® ǀ Disney lėlyčių figūrėlės ir mažas konstruojamas žaislinis fontanas lengvai pradžiai.

43246_inthebox-65dda39cc684f.jpg

„Disney Princess“ – žaidimui ir eksponavimui

Baigę žaisti, vaikai gali pastatyti 4 pastatus, 4 personažus ir 2 mažesnius modelius nuolat besikeičiančioje ekspozicijoje.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Disney

„LEGO® Disney“ suteikia jūsų vaikams galimybę atkurti mėgstamiausių pasakų istorijas ir žaisti jų tematika. Jūsų vaikui atkūrus romantines, nuotykių ir didvyriškas scenas, „Disney“ veikėjai tiesiog atgis!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DISNEY prekės ženklo asortimento. 43246 LEGO® Disney Princess princesių nuotykiai turguje - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 43246 LEGO® Disney Princess princesių nuotykiai turguje - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

43246 LEGO® Disney Princess princesių nuotykiai turguje

Kodas: 4040101-6770
Barkodas: 5702017584935
10199
11999
101,99 €
119,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus