I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atkurkite BARC greitaeigio motociklo pabėgimo epizodą iš 3-iojo serialo Mandalorietis sezono su šiuo unikaliu „LEGO® Star Wars™“ rinkiniu (75378). Rinkinyje, kuris yra puiki dovanos idėja vaikams, gerbėjams ir Žvaigždžių karų kolekcininkams nuo 8 metų, rasite iš LEGO kaladėlių konstruojamą žaislinį greitaeigį motociklą su priekaba. Jis turi kabiną minifigūrėlei ir 2 smaigų šaudykles, o Grogu skraidantį vežimėlį galima pritvirtinti prie jo nuimamos priekabos. Konstravimo rinkinyje taip pat yra nedidelis modelis aplinkai sukurti, 3 LEGO minifigūrėlės: Keleranas Bekas su mėlynu bei žaliu šviesos kardais bei du 501-ojo legiono klonų kariai su blasteriais, ir Grogu (gerbėjų meiliai vadinamo „mažuoju Joda“) LEGO figūrėlė veiksmo kupinam kūrybiškam žaidimui įkvėpti.

Fantastinis nuotykių konstravimo rinkinys yra su nuosekliomis instrukcijomis. Kad kūrybiški įspūdžiai būtų dar smagesni, vaikai taip pat gali atsisiųsti programėlę „LEGO Builder“ su skaitmeniniais vaizdo priartinimo ir pasukimo įrankiais.

  • LEGO® Star Wars™ BARC greitaeigis motociklas su priekaba – su šiuo konstravimo rinkiniu filmo Mandalorietis gerbėjai gali atkurti drąsaus pabėgimo BARC greitaeigiu motociklu epizodą iš 3-iojo sezono.
  • 3 LEGO Star Wars™ minifigūrėlės ir Grogu – Keleranas Bekas su mėlynu bei žaliu šviesos kardais ir du 501-ojo legiono klonų kariai su blasteriais, taip pat – Grogu LEGO figūrėlė.
  • Detalus konstruojamas Star Wars™ BARC greitaeigis motociklas – su minifigūrėlei skirta kabina, 2 smaigų šaudyklėmis irnuimama priekaba, į kurią galima įdėti Grogu skraidantį vežimėlį.
  • Konstravimo rinkinys neribotiems fantastiniams nuotykiams – rinkinyje yra nedidelė konstruojama serialo Mandalorietis džedajų šventyklos epizodo scena, įkvėpsianti kūrybiškam žaidimui.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 8 metų – „LEGO® Star Wars™“ žaislinis BARC greitaeigis motociklas bus smagi kasdienė dovanėlė berniukams, mergaitėms, serialo Mandalorietis gerbėjams ar kolekcininkams.
  • Intuityviai suprantamos instrukcijos – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai galės priartinti, pasukti ir vizualizuoti skaitmeninę konstruojamo modelio versiją.
  • Kolekciniai Star Wars™ konstravimo žaislai vaikams ir bet kokio amžiaus gerbėjams – su „LEGO® Star Wars“ rinkiniais vaikai ir suaugę gerbėjai gali prisiminti kultines scenas, kurti savo istorijas arba tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Konstruokit ir žaiskite – 221 dalies LEGO® rinkinyje esantis konstruojamas žaislinis Star Wars™ BARC greitaeigis motociklas su priekaba yra per 4 cmaukščio, 19 cm ilgio ir 9 cm pločio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75378 LEGO® Star Wars™ Mandalorian BARC greitaeigio motociklo pabėgimas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75378 LEGO® Star Wars™ Mandalorian BARC greitaeigio motociklo pabėgimas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75378 LEGO® Star Wars™ Mandalorian BARC greitaeigio motociklo pabėgimas

Kodas: 4040101-7183
Barkodas: 5702017584362
2959
3699
29,59 €
36,99 €
-20% vaikiškoms prekėms perkant nuo 20 € su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-05-20
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus