I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Atgaivinkite sceną, kurioje Dartas Veideris su savo Šturmuotojais įsiveržia į Tantive IV erdvėlaivį filme Žvaigždžių karai: nauja viltis, su šiuo konstruojamu žaidimo rinkiniu (75387), skirtu vaikams nuo 8 metų. Rinkinyje yra detaliai atkurtas Tantive IV koridorius, kuriame Darto Veiderio Šturmuotojai kovėsi su kapitono Antilo Sukilėlių flotilės kariais, su svirtimis durims „išsprogdinti“ ir veikėjams parblokšti mūšio metu. Jungiamosios kaladėlės leidžia konstruotojams prijungti rinkinį 75387 (parduodamą atskirai) ir praplėsti koridorių.

Kolekciniame konstruojamame fantastiniame rinkinyje yra 7 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės, įskaitant Dartą Veiderį, 2 Šturmuotojus, 2 Sukilėlių flotilės karius bei kapitoną Antilą ir priedų veiksmo žaidimui. Į konstravimo rinkinį, kuris yra puiki dovana jauniesiems gerbėjams ir Žvaigždžių karų suvenyrų kolekcininkams, taip pat įeina specialiai LEGO Star Wars 25-mečiui sukurta ARC kario Fives figūrėlė su eksponavimo stovu.

  • LEGO® Star Wars™ Tantive IV konstruojamas žaidimo rinkinys vaikams – atgaivinkite epinę filmo Žvaigždžių karai: nauja viltis sceną, kurioje Dartas Veideris su savo Šturmuotojais įsiveržia į Tantive IV erdvėlaivį ir susikauna su Sukilėliais.
  • 7 LEGO® Star Wars™ minifigūrėlės – Dartas Veideris, 2 Šturmuotojai, 2 Sukilėlių flotilės kariai, kapitonas Antila ir LEGO Star Wars 25-mečiui skirta ARC kario Five minifigūrėlė su eksponavimo stovu.
  • Konstruojamas fantastinis žaidimo rinkinys su smagiomis funkcijomis – suduodami per svirtis, galite „išsprogdinti“ įėjimo duris į koridorių ir mūšio metu parblokšti LEGO® minifigūrėles.
  • Konstruojamas LEGO® Star Wars™ konstravimo rinkinys vaikams – jungiamosios kaladėlės leidžia konstruotojams prijungti 75387 rinkinį (parduodamą atskirai) ir pailginti koridorių.
  • Smagi dovana Žvaigždžių karų gerbėjams nuo 8 metų – padovanokite šį kolekcinį konstravimo rinkinį gimtadienio proga vaikams, dievinantiems Žvaigždžių karus, ir kolekcininkams, renkantiems Žvaigždžių karų suvenyrus.
  • Pagalbininkas – su programėle „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti, pasukti bei vizualizuoti skaitmeninę konstruojamo žaislo versiją, stebėti pažangą, išsaugoti rinkinius ir ne tik.
  • LEGO® Star Wars™ rinkinys bet kokio amžiaus konstruotojams – LEGO® Star Wars rinkiniai leidžia vaikams ir suaugusiems gerbėjams atkurti žymias scenas, išgalvoti naujų nuotykių ar tiesiog eksponuoti konstruojamus modelius.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite – 502 dalių rinkinyje esantis konstruojamas Tantive IV koridoriaus modelis yra per 8 cm aukščio, 22 cm pločio ir 13 cm gylio.

75387_lifestyle-66016a36b2106.jpg

Konstruojamas veiksmo rinkinys vaikams

Atkurkite Darto Veiderio filmoŽvaigždžių karai: nauja viltis pradžioje įvykdytą Tantive IV užgrobimą su kolekciniu rinkiniu.

75387_hero-66016a422613d.jpg

Smagios kovos ir kūrybiškas žaidimas

Suvaidinkite jaudinantį mūšį tarp Darto Veiderio šturmuotojų ir generolo Antilos sukilėlių laivyno desantininkų.

75387_build-66016a474c7a1.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

75387_75379_inthebox-66016a50ba46f.jpg

Smagi dovana Žvaigždžių karų gerbėjams

Atraskite LEGO® Žvaigždžių karų asortimento rinkinių įvairovę, kuri sužavės vaikus ir suaugusius gerbėjus.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75387 LEGO® Star Wars™ Įlaipinimas į Tantive IV™ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75387 LEGO® Star Wars™ Įlaipinimas į Tantive IV™ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75387 LEGO® Star Wars™ Įlaipinimas į Tantive IV™

Kodas: 4040101-6994
Barkodas: 5702017584430
5949
6999
59,49 €
69,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus