I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Pasinerkite į užburiantį konstravimą su kalbančia Hogvartso Paskirstymo kepure (76429), pirmuoju „LEGO® Harry Potter“ rinkiniu su garso kaladėle, suteikiančia šiam eksponuojamam modeliui gyvybės. Pakreipkite Paskirstymo kepurės viršūnę arba užsidėkite ją ant galvos, kad suaktyvintumėte kepurės balsą ir sužinotumėte, kokį Hogvartso koledžą ji tau parinks. Kartas nuo karto išgirsite ir Paskirstymo kepurės dainą.

Uždėkite skrybėlę ant stovo, papuošto Grifų Gūžtos, Klastūnyno, Švilpynės ir Varno Nago herbais. Unikaliame LEGO rinkinyje taip pat yra Paskirstymo kepurę dėvinti Hario Poterio minifigūrėlė šiam išskirtiniam eksponatui vainikuoti.

Šis konstruojamas rinkinys nuotykių filmo tema – žavinga staigmena sau ar burtininkų pasauliu besidomintiems mamai ar tėčiui ir geriausia dovana bet kuriam kitam suaugusiam Hario Poterio filmų gerbėjui.

  • Suaugusiesiems skirta dovana nuotykių filmo tema – pabėkite į stebuklingą burtininkų pasaulį su „LEGO® Harry Potter™“ kalbančia Hogvartso Paskirstymo kepure... kuri iš tiesų kalba.
  • Atsitiktine tvarka parenkamų garsų kaladėlė (baterijos pridedamos) – pakreipkite kepurės viršų arba užsidėkite ją ant galvos, kad suaktyvintumėte 1 iš 31 atsitiktinio garso ir sužinotumėte, kurį Hogvartso koledžą kepurė jums parinks.
  • Eksponavimo stovas su Hario Poterio minifigūrėle – eksponavimo stovas dekoruotas Grifų Gūžtos, Klastūnyno, Švilpynės ir Varno Nago herbais, o Haris dėvi Paskirstymo kepurės elementą.
  • Suaugusiesiems skirta dovana Hario Poterio tema – šiuo 561 dalies LEGO® rinkiniu palepinkite save arba padovanokite jį gimtadienio ar švenčių proga bičiuliui, besidominčiam Hario Poterio filmais, arba burtininkų pasaulio daiktų kolekcininkui.
  • Pasinerkite į malonią veiklą – mėgaukitės kiekviena konstravimo akimirka su programėle „LEGO® Builder“, kuri suteikia galimybę priartinti bei pasukti trimačius modelius, stebėti pažangą ir išsaugoti visus rinkinius vienoje vietoje.
  • Kolekciniai LEGO® rinkiniai suaugusiesiems – šis „LEGO Harry Potter™“ serijos modelis yra dalis aukščiausios kokybės konstravimo rinkinių tokiems suaugusiesiems kaip jūs – dievinantiems praktinę kūrybinę veiklą.
  • Konstruokite, eksponuokite ir žaiskite – „LEGO® Harry Potter™“ kalbančios Paskirstymo kepurės modelis yra per 24 cm aukščio ir 19 cm skersmens.

76429_lifestyle-66016c3b0d055.jpg

Konstruojama Paskirstymo kepurė, kuri kalba!

Patirkite burtininkų pasaulio magiją su žaisminga konstruojama Hogvartso Paskirstymo kepure, kupina netikėtumų.

76429_hero-66016c416be07.jpg

LEGO® rinkinys Hario Poterio gerbėjams

Konstruokite ir žaiskite su pirmuoju „LEGO® Harry Potter™“ modeliu, turinčiu garso kaladėlę, kuri jį atgaivina.

76429_build-66016c47d5692.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

76429_inthebox-66016c4d07be4.jpg

„LEGO® Harry Potter™“ dovana suaugusiesiems

Pasilepinkite arba padovanokite ypatingą LEGO® rinkinį „Harry Potter™“ filmų mylėtojui ar burtininkų pasaulio kolekcionieriui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76429 LEGO® Harry Potter™ Kalbanti Paskirstymo kepurė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76429 LEGO® Harry Potter™ Kalbanti Paskirstymo kepurė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76429 LEGO® Harry Potter™ Kalbanti Paskirstymo kepurė

Kodas: 4040101-6976
Barkodas: 5702017583112
10199
11999
101,99 €
119,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus