I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO ANIMAL CROSSING
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Su „LEGO® Animal Crossing™“ Bunnie lauko veiklos (77047) rinkiniu mergaitės ir berniukai nuo 6 metų sukonstruos šią smagią „Animal Crossing™“ stovyklavietę, kurioje smagiai leis laiką padėdami triušiukei Bunnie pastatyti palapinę, o paskui leisis į žygį po apylinkes.

Šis rinkinys – puiki dovana vaikams, kurie yra ištikimi vaizdo žaidimo serijos „Animal Crossing“ gerbėjai. Su daugybe priedų jie galės sukurti individualų žaislą ir, žaisdami vaidmenimis, užsiimti lauko veikla, naudodami tinklelį vabzdžiams gaudyti, kastuvą ir kirvį – įrankius, atpažįstamus iš vaizdo žaidimo.

Rinkinyje gausu smagių priedų ir funkcijų, įskaitant įrenginį, padedantį Bunnie peršokti upę su šuolių lazda, ir palapinę, kurioje Bunnie jaukiai pernakvos. Vaikai gali išreikšti savo kūrybiškumą modifikuodami pagrindo plokšteles savaip ir papuošdami jas daugybe priedų.

„LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniai padeda mažiesiems smagiai ir kūrybiškai kurti vaizdo žaidimo seriją ir išreikšti meninius gebėjimus.

  • Konstravimo rinkinys su palapine vaikams nuo 6 metų – mergaitės ir berniukai mėgausis betarpiškomis „Animal Crossing™“ linksmybėmis su Bunny lauko veiklos rinkiniu, sukonstruodami scenas, įkvėptas vaizdo žaidimo serijos.
  • Tinkinamas žaidimas mergaitėms ir berniukams – kurdami savo istorijas su Bunnie minifigūrėle, pertvarkydami modulines pagrindo plokšteles ir keisdami kuriamas istorijas pagal save vaikai lavins kūrybiškumą.
  • Kūrybinis žaidimas vaidmenimis – vaikai padės Bunnie pastatyti palapinę ir, naudodamiesi įrankiais, matytais vaizdo žaidime, patyrinės aplinką, o tuomet perdarys modelį taip, kaip nori.
  • Išradingam žaidimui skirtos kūrybinės funkcijos – virš upės esantis lankstas leidžia Bunnie persikelti per upę, o atlenkus šonus paprasta patekti į „Animal Crossing™“ palapinę.
  • „Animal Crossing™“ gimtadienio dovana – šis LEGO® rinkinys bus puiki dovana ypatinga proga vaikams, mėgstantiems vaizdo žaidimą ir kūrybines linksmybes.
  • Sukonstruokite linksmybes – derinkite su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir išplėskite vaikų konstravimo rinkinių asortimentą.
  • Kūrybiniai konstravimo žaislai – su šiais LEGO® rinkiniais vaikai, pasitelkdami kūrybiškumą ir pasakojimo įgūdžius, gali tyrinėti „Animal Crossing™“ pasaulį net ir atsitraukę nuo ekranų.
  • Spalvota ekspozicija – standartinis 164 detalių rinkinys yra per 9 cm aukščio, 20 cm pločio ir 17 cm gylio.

77047_lifestyle-660170fc9226e.jpg

Konstruojamas žaislas vaikams

Su „Animal Crossing™“ gerbėjams skirta dovana vaikai galės su Bunnie tyrinėti gamtos sceną, įkvėptą vaizdo žaidimų serijos.

77047_hero-66017102b350a.jpg

Betarpiškas žaidimas toli nuo ekrano

Net ir atsitraukę nuo ekranų vaikai galės toliau tyrinėti „Animal Crossing™“ pasaulį su pažįstamomis detalėmis ir veikėjais.

77047_77046_77048_77049_77050_inthebox-66017108c4d53.jpg

Plėskite konstruotojų bendruomenę

Dėl modulinių pagrindo plokštelių dovaną galima derinti su kitais „LEGO® Animal Crossing™“ rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ANIMAL CROSSING prekės ženklo asortimento. 77047 LEGO® Animal Crossing™ Bunnie lauko veikla - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 77047 LEGO® Animal Crossing™ Bunnie lauko veikla - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

77047 LEGO® Animal Crossing™ Bunnie lauko veikla

Kodas: 4040101-6968
Barkodas: 5702017592374
2039
2399
20,39 €
23,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus