I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ICONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Kalėdinio džiaugsmo kupinas LEGO® Pagrindinės atostogų gatvės (10308) rinkinys yra naujausias populiarios LEGO žiemos kaimo kolekcijos priedas. Sukonstruokite mielą kalėdinio kaimo puošmeną su žaislų krautuvėle, muzikos parduotuve ir pirkėjais bei parduotuvių šeimininkais ir jų jaukiais butais. Tada sukonstruokite tramvajų, kuris pargabens pirkėjus namo.

Kelionė per sniegą

Kas gali būti smagiau, nei keliauti šventiniu tramvajumi? Maloniai konstruokite visas transporto priemonės detales, kurias sudaro sėdynės 4 minifigūrėlėms. Galite netgi motorizuoti modelį, prijungdami LEGO Powered Up ir savo bėgius bei apšvietimą (parduodama atskirai).

Skleidžia Kalėdų dvasią

Apžiūrėkite visas žaislų krautuvėlės ir muzikos parduotuvės detales. Jose yra dovanų, o virš jų – detalūs butai, kuriuose po sunkios dienos ilsisi šeimininkai. Papildomas detales sudaro tramvajaus stotelė ir vaikais, kuris siunčia laišką Kalėdų seneliui. Pridedami 4 konstravimo bukletai, kad visa šeima galėtų konstruoti drauge.

  • Šventinė tradicija. Maloniai leiskite laiką, konstruodami detales šiam Pagrindinės atostogų gatvės (10308) konstruojamam modeliui, kurį sudaro žaislų krautuvė, muzikos parduotuvė, pirkėjai, parduotuvės šeimininkai ir jų jaukūs būtai.
  • Įšokite į tramvajų. Surinkite visas tramvajaus detales, kad jis galėtų vežioti minifigūrėles. Jis papuoštas Kalėdoms ir turi 4 sėdynes keleiviams.
  • Eikime apsipirkti. Eikite į parduotuvę „Kalėdų senelio žaislai ir žaidimai“ bei H. Jollie muzikos parduotuvėje, kad įsigytumėte žaislų ir muzikos instrumentų, kuriuos Kalėdoms svajoja gauti ne vienas.
  • Metas atsipalaiduoti. Po darbo dienos parduotuvių savininkai gali atsipalaiduoti savo butuose. Apžiūrėkite tokias jaukumo suteikiančias detales, kaip Kalėdų eglutė, dovanos ir lova žaislų krautuvėlėje, ir valgomasis muzikos parduotuvėje.
  • 6 minifigūrėlės. Perkelkite LEGO® Kalėdų kaimelį į tikrovę su rinkinio minifigūrėlių būriu. Jį sudaro 2 pirkėjai, vaikas, siunčiantis laišką Kalėdų seneliui, 2 parduotuvės savininkai ir tramvajaus mašinistas.
  • Suderinama su Powered Up. Motorizuokite modelį, prijungdami LEGO® Powered Up, be to, galite prijungti savo bėgius ir apšvietimą (88011 ir 88009 parduodami atskirai).
  • Matmenys, Tramvajaus modelis yra 10 cm aukščio, 17 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Suaugusiems ir šeimoms. Šis LEGO® yra dalis konstravimo rinkinių, skirtų suaugusiems, be to, jį galima konstruoti su šeima ir draugais arba padovanoti nesulaukiantiems Kalėdų.
  • Kokybiškos medžiagos. LEGO® konstravimo kaladėlės gaminamos iš kokybiškų medžiagų. Jos pasižymi nuolatine kokybe, suderinamumu ir visuomet lengvu sujungimu bei atskyrimu – nuo pat 1958 metų.
  • Garantuotas saugumas. Kuriant LEGO® dalis didžiausias dėmesys skiriamas saugai ir kokybei. Štai kodėl jos nuodugniai išbandomos, kad galėtumėte neabejoti, jog šis modelis yra tvirtas.

10308_lifestyle-65d5cb35479da.jpgSukurkite naują tradiciją

Suburkite visą šeimą šventiniam projektui ir smagiai konstruokite kiekvieną LEGO® Pagrindinės atostogų gatvės scenos detalę.

10308_hero-65d5cb6232b50.jpgDalykitės Kalėdų džiaugsmu

Nuotaikingą sceną sudaro daugybė detalių, kurios perteikia šventinę dvasią: žaislų parduotuvė, muzikos parduotuvė, personažai ir tramvajus.

10308_build-65d5cb8898e1b.jpgKelionė per sniegą

Surinkite visas tramvajaus detales, kad galėtumėte pavėžėti stotelėje laukiančias minifigūrėles.

10308_inthebox-65d5cb79daebd.jpgPuošmena, kuri džiugins ne vienus metus

Rinkinyje apstu gražių detalių, dėl to jis taps tobula puošmena, kuri papildys jūsų šventines dekoracijas.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ICONS prekės ženklo asortimento. 10308 LEGO® Icons Pagrindinė atostogų gatvė - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10308 LEGO® Icons Pagrindinė atostogų gatvė - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10308 LEGO® Icons Pagrindinė atostogų gatvė

Kodas: 4040101-6537
Barkodas: 5702017153285
10115
11900
101,15 €
119,00 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus