I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Dalių kiekis: 1685
Amžius: 16+ m.
Prekės ženklas: LEGO ARCHITECTURE
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Sukonstruok iš LEGO® kaladėlių vieną žymiausių pasaulyje nacionalinių paminklų su šiuo LEGO Architecture 21042 Laisvės statulos rinkiniu. Laisvės statula, stovinti Niujorko uoste yra iškilusi beveik 100 metrų virš Laisvės salos, pasitinka atvykstančius jūra iš viso pasaulio. Šią laisvę simbolizuojančią statulą Jungtinių Amerikos Valstijų gyventojams padovanojo Prancūzija ir buvo oficialiai įteikta milžiniškos minios akivaizdoje 1886 m. spalio 28 d. Šiame detaliame modelyje atsispindi harmoninga architektūros ir skulptūros dermė, jis turi detalų postamentą su skydų ir plytų dekoru ir balkonais už kolonų, o dailios konstrukcijos Laisvės statula turi klostuotą mantiją, sutraukytas grandines, 7 spindulių karūną, žymiąją lentelę ir rankoje iškeltą auksinį deglą. Šis elegantiškas LEGO Architecture modelis yra autentiškos žalio smėlio ir rusvai gelsvos spalvos, padabinta dekoratyvine lentele.

Gerėkitės nuostabia architektūros ir skulptūros derme su LEGO® Architecture 21042 Laisvės statulos rinkiniu. Šis žymusis Amerikos laisvės simbolis, iškilęs beveik 100 metrų virš Laisvės salos Niujorko uoste, pasitinka atvykstančius jūra iš viso pasaulio. Šis įspūdinga LEGO versija nuosekliai atkuria harmoningą paminklo skulptūros ir architektūros dermę detaliu skydais dekoruotu pjedestalu, plytų raštu ir balkonais su kolonomis. Dailioji Laisvės statula turi mantiją, sutraukytas grandines, 7 spindulių karūną, žymiąja lentele ir iškeltoje rankoje laikomu auksiniu deglu. Šį autentiškų žalsvos ir smėlinės spalvų modelį su dekoratyvine pavadinimo lentele bus labai malonu konstruoti visiems besidomintiems architektūra, kelionėmis, istorija ir dizainu, be to, jis gali tapti centriniu namų arba biuro akcentu.

  • LEGO® Architecture architektūrinio Laisvės statulos paminklo versija.
  • Su kruopščiai atkurta pakyla, dekoruota skydais ir & plytų raštu, balkonais su kolonomis ir laisvės statula su mantija, 7 spindulių karūna, žymiąja lentele bei auksiniu deglu.
  • Pridedamoje knygelėje pateikiama informacija apie dizainą, architektūrą ir statymo istoriją (tik anglų ir prancūzų kalbomis. Kitų kalbų galima rasti adresu LEGO.com/architecture.
  • „LEGO® Architecture“ rinkiniai architektūros pasaulį švenčia naudodami LEGO kaladėles ir sukurti visiems, kam įdomu kelionės, dizainas, architektūra ir istorija.
  • Rinkinį sudaro daugiau kaip 1 685 LEGO® dalių.
  • Imkitės maloniai sudėtingo, bet savo rezultatu džiuginančio konstravimo su šiuo LEGO® Architecture rinkiniu.
  • Matmenys: daugiau kaip 17 col. (44 cm) aukščio, 5 col. (14 cm) pločio ir 5 col. (14 cm) gylio.
CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ARCHITECTURE prekės ženklo asortimento. 21042 LEGO® LEGO Architecture Laisvės statula - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21042 LEGO® LEGO Architecture Laisvės statula - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21042 LEGO® LEGO Architecture Laisvės statula

Kodas: 4040101-3489
Barkodas: 5702016111859
8749
12499
87,49 €
87,49 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus