I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su galingu „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojų laivu (60368) prieš akis driekiasi smagūs nuotykiai. Šiame dideliame plaukiojančiame laive gausu tikroviškų detalių kūrybiškiems tyrinėjimo nuotykiams. Aukščiausios kokybės rinkinyje taip pat yra sraigtasparnis, valtis, bepilotis povandeninis laivas, vikingų laivo nuolaužos, lobių skrynia, 7 minifigūrėlės ir orkos figūrėlė

Skaitmeninės konstravimo pramogos vaikams nuo 7 metų

Programėlėje „LEGO Builder“ jaunasis jūsų kūrėjas patirs aiškaus konstravimo nuotykį su įrankiais, leidžiančiais priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti konstravimo procesą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.

Nesibaigiantys nuotykiai

Vaikai auga apsupti nuostabių transporto priemonių ir įrenginių, o su „LEGO City“ konstravimo rinkiniais jie turi galimybę iš arti patyrinėti tikroviškus modelius ir smagius personažus, įkvepiančius nesibaigiančiam kūrybiškam žaidimui. Derinkite šį rinkinį su kitais „LEGO City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių.

  • Kelių modelių vandenyno tyrinėjimo rinkinys. Su šiuo „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojų laivo (60368) rinkiniu vaikai patirs nesibaigiančių veiksmo kupinų nuotykių vandenyne.
  • Kas dėžėje? Kiekvienas vaikas norės sukonstruoti žaislinį tyrinėjimų laivą, sraigtasparnį, valtį, bepilotį povandeninį laivą ir vikingų laivo nuolaužas bei žaisti su 7 minifigūrėlėmis ir orkos figūrėle.
  • Savybės ir funkcijos. Vaikai gali plukdyti laivą vandeniu ir paleisti bepilotį povandeninį laivą teleskopine krano strėle.
  • LEGO® dovana pradedantiesiems tyrinėtojams. Šis žaislinis laivas – smagi dovana gimtadienio, švenčių ar kita proga vaikams nuo 7 metų, mėgstantiems veiksmo žaidimus.
  • Išmatavimai. Arkties tyrinėtojų laivas yra 19 cm aukščio, 71 cm ilgio ir 17 cm pločio.
  • Minifigūrėlių priedai. Žaisliniai LEGO® priedai: nešiojamasis kompiuteris, radijo stotelė, fotoaparatas, veržliaraktis, žiūronai, švirkštas, 2 puodeliai, vikingų kirvis, skydas ir šalmas.
  • Su interaktyviu vadovu. Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius žaidimų rinkinius.
  • Neriboti nuotykiai. Sujunkite šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais ir patirkite dar daugiau linksmybių bei nuotykių.
  • Dėmesys kokybei. Nuo pat 1958 metų LEGO® detalės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir smagų konstravimą.
  • Patikrinta sauga. Siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniamssaugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

60368_lifestyle-6479b87567010.jpg

Itin kokybiškas žaislinis tyrinėjimų laivas

Ištisos valandos nuotykių vandenyne su galingu „LEGO® City“ Arkties tyrinėtojų laivu.

60368_hero-6479b87be11de.jpg

Kelių modelių rinkinys

Dideliame plaukiojančiame laive apstu transporto priemonių ir įrangos aktyviems vandenyno tyrinėjimo nuotykiams.

60368_inthebox-6479b881657f1.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukinėti trimačius modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60368 LEGO® City Arkties tyrinėtojų laivas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60368 LEGO® City Arkties tyrinėtojų laivas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60368 LEGO® City Arkties tyrinėtojų laivas

Kodas: 4040101-6407
Barkodas: 5702017416281
14449
16999
144,49 €
169,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus