I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO STAR WARS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Suteikite mažiesiems nuo 4 metų nuostabią pirmąją konstravimo ir žaidimo „LEGO® Star Wars™“ visatoje patirtį su šiuo Tenu džedajų šventyklos (75358) rinkiniu pradedantiesiems. Šventykla turi „levituojančios“ uolos funkciją ir detalų interjerą su daugybe žaismingų funkcijų. Rinkinyje taip pat yra mokomasis droidas ir pusiausvyros testas džedajaus treniruotėms bei greitaeigis motociklas. Rinkinys, kuriame yra naujos 2023 metų sausio mėnesio Lys Solay ir Kai Brightstar bei meistro Jodos LEGO minifigūrėlės – šauni dovana filmo „Žvaigždžių karai: jaunojo džedajaus nuotykiai“ gerbėjams.

Konstravimo linksmybės

Paprastos iliustruotos instrukcijos puikiai tinka vaikams, kurie dar tik mokosi skaityti. Kad būtų dar smagiau naudotis skaitmeninėmis priemonėmis, programėlėje „LEGO Builder“ yra patogūs priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys vaikams vizualizuoti konstruojamą modelį.

Vaikų nuo 4 metų patirtis

LEGO „Žvaigždžių karų“ konstruktoriai, skirti vaikams nuo 4 metų, turi pradines kaladėles, padedančias net ir nepatyrusiems konstruotojams sukurti transporto priemones, statinius ir dar daugiau modelių, šiek tiek padedant suaugusiesiems ar vyresniems broliams ir seserims.

  • „LEGO® Star Wars™“ rinkinys pradedantiesiems (75358). Su šiuo linksmybiu kupinu rinkiniu, skirtu pradedantiesiems konstruotojams, vaikai gali greitai pastatyti Tenu džedajų šventyklą ir įsijausti į džedajų mokinių vaidmenį.
  • 3 „LEGO® Star Wars™“ minifigūrėlės. Vidutinio dydžio kojų savininkai Lys Solay ir Kai Brightstar bei mažakojis meistras Joda. Kiekvienas personažas turi šviesos kardą džedajų treniruotėms.
  • Tenu džedajų šventykla. Rinkinyje yra „levitavimo“ funkciją turinti uola, virtuvė su konstruojama mėlyno pieno pakuote, dviaukštės lovos su atlenkiamomis kopėčiomis, 2 šviesos kardų laikikliai ir kristalo elementas.
  • Konstruojamas žaislinis greitaeigis dviratis ir džedajų treniruočių įranga. Ant greitaeigio motociklo pakanka vietos 3 LEGO® minifigūrėlėms. Rinkinyje taip pat yra mokomasis droidas ir pusiausvyros testas, įkvėpsiantis vaikų vaizduotę.
  • Dovana ikimokyklinio amžiaus vaikams. Šis 124 dalių „LEGO® Star Wars™“ rinkinys pradedantiesiems – šauni dovana gimtadienio ar švenčių proga arba puiki staigmena filmo „Žvaigždžių karai: jaunojo džedajaus nuotykiai“ gerbėjams nuo 4 metų.
  • Kompaktiškos pramogos keliaujant. Šventykla yra 12 cm aukščio, 14 cm pločio ir 8 cm gylio.
  • Smagios konstravimo pramogos su šeima. Dėžutėje rasite nuoseklias iliustruotas instrukcijas, o programėlėje „LEGO® Builder“ – skaitmenines instrukcijas su priartinimo ir pasukimo įrankiais.
  • Vaikų nuo 4 metų patirtis. „LEGO® Star Wars™“ rinkinys, skirtas vaikams nuo 4 metų, smagiu būdu supažindina mažuosius su „Žvaigždžių karų“ visata ir padeda konstruojant bei žaidžiant lavinti vaizduotę.
  • Aukšta kokybė. LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą į tvirtą konstrukciją.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® komponentai yra nuodugniai išbandomi siekiant įsitikinti, kad jie atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

75358_lifestyle-6479c86dc44e3.jpg

Smagus rinkinys džedajų mokiniui

Su šauniu pradiniu rinkiniu vaikai nuo 4 metų galės tapti padavanais iš filmo Žvaigždžių karai: jaunojo džedajaus nuotykiai.

75358_hero-6479c87455920.jpg

Sukurta mažiems vaikams

Rinkinys sukurtas taip, kad atitiktų pradedančiųjų „LEGO® Star Wars™“ rinkinių konstruotojų dėmesį ir galimybes.

75358_build-6479c879c5f4b.jpg

Smagi šeimą suartinanti veikla

Maži vaikai šį 124 dalių rinkinį gali konstruoti padedami tėvų ar vyresnių brolių ir seserų.

75358_inthebox-6479c87e93f5b.jpg

Ištisos valandos išradingo žaidimo

Rinkinys su detalia šventykla, džedajų treniravimo įranga, greitaeigiu motociklu ir kitais dalykais paskatins vaikus kurti.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Star Wars

Statytojai gali suvienyti savo jėgas ir konstruoti legendinius „All-Stars“ iš savo mėgstamiausių „Star Wars™“ filmų.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO STAR WARS prekės ženklo asortimento. 75358 LEGO® Star Wars™ Tenu džedajų šventykla - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 75358 LEGO® Star Wars™ Tenu džedajų šventykla - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

75358 LEGO® Star Wars™ Tenu džedajų šventykla

Kodas: 4040101-6425
Barkodas: 5702017421391
3709
5299
37,09 €
37,09 €
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus