I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 1,5 m.
Prekės ženklas: LEGO DUPLO
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Padėkite mažyliams suprasti emocijas su LEGO® DUPLO® pažintiniu rinkiniu „Mano pirmieji stiprūs jausmai ir emocijos“ (10415). Jame yra 4 skirtingi personažai su 2 veido išraiškomis, kad keisdami žaislų veidelius ikimokyklinukai galėtų išreikšti savo jausmus.

Smalsūs mažyliai supranta, kad žmonės nevienodi, o šis visapusis žaislas leidžia patyrinėti skirtumus. Mažyliai lavina kūrybinius ir smulkiosios motorikos įgūdžius, kai dėdami spalvotas kaladėles vieną ant kitos konstruoja figūrėles. Jie taip pat mokosi spalvų derinimo, kai personažų plaukams bei drabužiams pasirenka vienspalves arba kontrastingų atspalvių kaladėles.

LEGO DUPLO rinkinyje yra mažiems pirštukams pritaikytų įdomių formų kaladėlių, kurios paskatins mažylius nevaržomai kurti.

  • Emocinių įgūdžių lavinimo žaislas mažyliams. LEGO® DUPLO® rinkinyje „Mano pirmieji stiprūs jausmai ir emocijos“ yra 4 išraiškingi personažai, kurie mažyliams nuo 18 mėnesių padeda pažinti įvairias emocijas.
  • Konstruojamą ir perkonstruojamą dėliojimo žaislą su 23 kaladėlėmis, 8 veido išraiškomis ir 4 perukų kaladėlėmis galima įvairiai pritaikyti, kad žaidimas nepabostų.
  • Kūrybinis mokomasis žaislas. Dėliodami spalvotas kaladėles mažyliai derina tų pačių arba kontrastingų spalvų personažų perukus, tada, naudodami veido išraiškų kaladėles, parenka LEGO® DUPLO® žmogučiams emocijų kaladėles.
  • Lavina smulkiosios motorikos įgūdžius. Žaisliniai personažai turi įdomių formų spalvotus perukus, kuriuos smalsūs maži pirštukai galės tyrinėti.
  • Dovanos idėja ikimokyklinukams. Gražiai besielgiantis mažylis nusipelnė atlygio? Įteikite jam šią smagią dovaną gimtadienio, švenčių ar bet kokia kita proga.
  • Žaislas mažyliams. Siekiant užtikrinti atitiktį reikliems vaikų saugos standartams, LEGO® DUPLO® draugystės rinkinys testuojamos jį mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.
  • Mažylių socialinius ir emocinius įgūdžius lavinantys žaidimo vaidmenimis žaislai. LEGO® DUPLO® rinkiniai pilni įdomių personažų ir gerai žinomų scenų, supažindinančių mažylius su mokymusi nevaržomai žaidžiant.
  • Matmenys – 23 dalių rinkinyje esančios figūrėlės yra per 12 cm aukščio.

10415_lifestyle-65d5ce59d62bf.jpg

Pritaikomas žaislas lavina saviraišką

Konstruodami ir perdarydami šias 4 smagias LEGO® DUPLO® žmonių figūrėles mažyliai lavina empatiją ir smulkiąją motoriką.

10415_hero-65d5ce5f50fd1.jpg

Įkvėpkite mažylių kūrybiškumą

Konstruodami artimus personažus mažyliai keičia ir derina jų aprangą, pasirenka veido išraiškas ir pažįsta santykius.

10415_build-65d5ce6407c09.jpg

Dar daugiau draugystės dovanų mažyliams

LEGO® DUPLO® rinkinių (parduodamų atskirai) asortimento, skirto padėti mažyliams suvokti juos supantį pasaulį, dalis.

10415_inthebox-65d5ce68f050a.jpg

Konstravimas be ribų

Spalvotas kaladėles paprasta paimti į rankutes, todėl konstruoti šiuos mielus LEGO® DUPLO® žmogeliukus mažyliams itin paprasta.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Duplo

Jau 50 metų kuria DUPLO® rinkinius mažiesiems lakios vaizduotės statytojams.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO DUPLO prekės ženklo asortimento. 10415 LEGO® DUPLO My First Stiprūs Jausmai Ir Emocijos - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10415 LEGO® DUPLO My First Stiprūs Jausmai Ir Emocijos - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10415 LEGO® DUPLO My First Stiprūs Jausmai Ir Emocijos

Kodas: 4040101-6718
Barkodas: 5702017583259
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus