I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 4+ m.
Prekės ženklas: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

LEGO® Gabės lėlių namuose (10788) gausu veiklos ir linksmybių vaikams nuo 4 metų. Nudžiuginkite „DreamWorks“ animacinio televizijos serialo „Gabės lėlių namai“ gerbėją 8 kambarių namu.

Kiekviename aukšte gausu pramogų

Gabės lėlių name yra 8 kambariai, sujungti slankiojančiu liftu. Kiekviename kambaryje gausu veiklos: pavyzdžiui, virtuvėje vaikai gali ką nors išsikepti, žaidimų kambaryje pačiuožinėti nuo čiuožynės, menų kambaryje – kurti, pagroti pianinu muzikos kambaryje, pasilepinti vonioje, nusnūsti miegamajame ar pakilti į vakarėlį ant stogo į besisukančią šokių aikštelę. Pramogaujant vaikus lydės 4 populiarūs televizijos serialo personažai: Gabė, Pendis Pavsas, Keikis ir katytė undinėlė. Rinkinyje taip pat yra spalvotos iliustruotos konstravimo instrukcijos, o programėlėje „LEGO Builder“ – priartinimo ir pasukimo įrankiai. Su didele pradine kaladėle konstravimo pramogos gali prasidėti nedelsiant.

Pramogos su šeima

Rinkiniai, skirti vaikams nuo 4 metų, suteikia galimybę suaugusiesiems smagiai leisti laiką konstruojant su mažaisiais ir lavinti jų įgūdžius.

  • 8 kambarių žaidimų namas – „DreamWorks“ animacinio televizijos serialo „Gabės lėlių namai“ gerbėjai nuo 4 metų gali patyrinėti savo namą su LEGO® Gabės lėlių namų (10788) rinkiniu, kuriame gausu populiarių personažų ir autentiškų priedų.
  • 4 legendiniai personažai – vaikai gali mėgautis linksmybėmis su Gabės minifigūrėle, Pendžio Pavso, katytės undinėlės ir Keikio figūrėlėmis.
  • Autentiški priedai – rinkinyje yra banano, uogų, keksiuko, puodelio, dubenėlio, buteliuko, žirklių, teptuko, paletės, šukų, šampūno buteliuko, knygos, gėlės, mikrofono, gitaros, saksofono elementai ir daugybė kitų priedų.
  • Daugybė atradimų – vaikai gali iškepti pyragą virtuvėje, nučiuožti nuo čiuožynės žaidimų kambaryje, kurti menų kambaryje, groti instrumentais muzikos kambaryje, pailsėti vonioje, nusnūsti miegamajame ar pakilti į vakarėlį ant stogo.
  • Dovana Gabės gerbėjams – pradinė kaladėlė ir paprasti konstravimo žingsniai padės Gabės lėlių namų gerbėjams lavinti pagrindinius įgūdžius ir mėgautis nesibaigiančiu kūrybiniu žaidimu.
  • Linksmybėmis iki pat viršaus pripildytas namas – lėlių namai yra per 34 cm aukščio, 31 cm pločio ir 9 cm gylio.
  • Smagus konstravimas – spausdintose iliustruotose instrukcijose pateikiama kiekvieno konstravimo etapo paskirtis, o programėlėje „LEGO® Builder“ yra skaitmeniniai priartinimo ir pasukimo įrankiai, leidžiantys vaikams vizualizuoti kuriamą modelį.
  • Išplėskite pramogas – platus LEGO® rinkinių vaikams nuo 4 metų pasirinkimas supažindina vaikus su mėgstamiausių filmų herojų, televizijos personažų ir kasdienių veikėjų visata.
  • Garantuota kokybė – LEGO® komponentai atitinka griežtus pramonės kokybės standartus, todėl jie yra vienodi, suderinami ir kaskart lengvai susijungia.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® kaladėlės ir dalys testuojamos jas mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

10788_lifestyle-64c9e87d2c25a.jpg

Namas, kuriame niekada nesibaigia linksmybės!

8 kambariuose, įskaitant 2 palėpės kambarius, serialo Gabės lėlių namai gerbėjų nuo 4 metų laukia daugybė veiklos.

10788_hero-64c9e882b47ae.jpg

Nuostabi dovana Gabės gerbėjams

Kiekviename vaikams nuo 4 metų skirto rinkinio maišelyje yra pradinė kaladėlė, modulinių dalių ir atskiras konstruktorius.

10788_build-64c9e888183d9.jpg

Skleiskite magiją

Konstruodami ir žaisdami kartu su mažaisiais Gabės gerbėjais tėvai padės jiems lavinti svarbiausius įgūdžius.

10788_inthebox-64c9e88d261b3.jpg

4 pažįstami veikėjai

Kartu su Gabe, Pendžiu, katyte undinėle ir Keikiu bei autentiškais priedais kiekviename kambaryje vaikai užsiims skirtinga veikla.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO GABBY’S DOLLHOUSE prekės ženklo asortimento. 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabės lėlių namai - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabės lėlių namai - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabės lėlių namai

Kodas: 4040101-6460
Barkodas: 5702017424125
6814
8999
68,14 €
68,14 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus