I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO ARCHITECTURE
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Su „LEGO® Architecture“ Himedžio pilies (21060) rinkiniu pagerbkite vieno iš įžymiausių Japonijos statinių ilgaamžiškumą ir didingą grožį. Nusikelkite į Himedžio miestą neiškeldami kojos iš namų ir atkurkite autentiškas detales – pilies bokštelius, takelius ir asimetriškas sienas – LEGO stiliumi. Nukelkite pagrindinio pastato stogą ir pamatykite supaprastintą interjero išdėstymo interpretaciją.

Statinys bet kuriam metų laikui

Modelyje pagrindinis dėmesys skiriamas viršutiniam didžiulės pilies teritorijos lygiui: čia yra 4 konstruojamos vyšnios (2 su žalia lapija ir 2 su rausvais žiedais), atskleidžiančios pavasarį žydinčių sodų grožį. Dėžėje rasite nuoseklias konstravimo instrukcijas, o programėlėje „LEGO Builder“ patirsite svaiginančių kūrybinio konstravimo įspūdžių.

Dovanos idėja

Iš kaladėlių konstruojamas kolekcinis modelis yra dalis „LEGO Architecture“ rinkinių suaugusiesiems, mėgstantiems kūrybišką veiklą, asortimento. Tai nuostabi LEGO dovana sau ar bet kuriam architektūros, Japonijos istorijos ir kelionių mėgėjui.

  • „LEGO® Architecture“ Himedžio pilies konstravimo rinkinys suaugusiesiems (21060) – ugdykite sąmoningumą. Kurkite istoriją. Sukonstruokite didžiausios Japonijos pilies modelį iš LEGO kaladėlių savo namuose.
  • Autentiškos detalės – atkurkite išskirtinius pilies ypatumus – bokštelius ir vaikščiojimo takelius. Nukelkite pagrindinio pastato stogą ir išvyskite supaprastintą interjero išdėstymą.
  • Pasirinkite metų laiką – rinkinyje yra iš LEGO® kaladėlių konstruojama pilį supančių sodų interpretacija, kurią sudaro 4 konstruojamos vyšnios – 2 su žalia lapija ir 2 su rausvais žiedais.
  • Dovanos idėja – šiuo modeliu palepinkite save ar pradžiuginkite kūrybišką draugą, apsilankiusį, o gal tik planuojantį nuvykti į Himedžio pilį, ar tiesiog apdovanokite architektūros, Japonijos istorijos ir kelionių gerbėją.
  • Konstruokite ir eksponuokite – per 19 cm aukščio, 32 cm pločio ir 27 cm gylio.
  • Kūrybiškas konstravimas – 2 125 dalių modelis suteiks įspūdingą konstravimo iššūkį, kurį įveikę jausitės pailsėję ir patirsite džiuginantį pasitenkinimo jausmą.
  • Nuoseklus konstravimo vadovas – programėlėje „LEGO® Builder“ rasitte konstravimo instrukcijas, o pakuotėje – lankstinuką, supažindinsiantį su smagiais faktais apie Himedžio pilį, ir interviu su šio LEGO modelio dizaineriu.
  • Kolekciniai LEGO® rinkiniais suaugusiesiems – šis „LEGO Architecture“ serijos pilies modelis yra dalis aukščiausios kokybės konstravimo rinkinių tokiems suaugusiesiems kaip jūs – dievinantiems praktinę kūrybinę veiklą.
  • Užtikrinta kokybė – LEGO® kaladėlės atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius paprastą ir tvirtą jų sujungimą.
  • Svarbiausia sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

21060_lifestyle-65dc63c3eaa56.jpg

Atkurkite legendinį Japonijos objektą

Su šiuo konstruojamu ir eksponuojamu rinkiniu įamžinkite didingiausios pilies Japonijoje grožį.

21060_hero-65dc63c9db211.jpg

Autentiškos detalės

Įkūnykite puikiai atpažįstamas detales LEGO® stiliumi ir nusikelkite į Himedžio miestą neišeidami iš namų.

21060_build-65dc63ceb4f69.jpg

Malonus ir kupinas iššūkių konstravimas

Įsitraukdami į sudėtingą kūrybinį projektą ugdykite sąmoningumą ir patirkite džiaugsmingą susitelkimą.

21060_inthebox-65dc63d35a81f.jpg

Žavi dovana suaugusiesiems

Padovanokite šį nuostabų eksponuojamą modelį sau arba kūrybingam draugui, mėgstančiam architektūrą, Japoniją ar keliones.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO ARCHITECTURE prekės ženklo asortimento. 21060 LEGO® Architecture Himedžio pilis - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 21060 LEGO® Architecture Himedžio pilis - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

21060 LEGO® Architecture Himedžio pilis

Kodas: 4040101-6465
Barkodas: 5702017417721
13515
15900
135,15 €
159,00 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus