I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO CREATOR
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Įkvėpkite vaizduotę žaisdami su „LEGO® Creator“ retro fotoaparato (31147) „trys viename“ konstravimo rinkiniu berniukams ir mergaitėms nuo 8 metų. Legendinis fotoaparatas sudarytas iš judančio objektyvo, viršuje esančių fotografuoti skirtų mygtukų, atsidarančios galinės dalies, į kurią galima įdėti iš kaladėlių sukonstruotą juostelę, ir įvairiaspalvio tekstilinio dirželio, skirto nešiotis fotoaparatą. Rinkinyje taip pat yra 6 lipdukai, kuriuos vaikai gali priklijuoti prie juostelės tarsi padarytas nuotraukas.

Šis „LEGO® Creator“ „trys viename“ retro rinkinys suteikia vaikams galimybę mėgautis konstravimu ir žaisti 3 skirtingais būdais, naudojant tas pačias kaladėles. Vaikai gali sukonstruoti žaislinį fotoaparatą, perdaryti jį į retro vaizdo kamerą ar retro televizorių su antena. Visi 3 eksponuojami modeliai šauniai atrodys kiekvieno vaiko lentynoje.

„LEGO Creator“ žaislai „trys viename“ – puiki dovana, nes kiekvienoje dėžutėje yra 3 skirtingi modeliai, kuriuos vaikai su malonumu sukonstruos, perdarys ir konstruos iš naujo. Rinkiniai „trys viename“ suteiks jiems nesibaigiančio džiaugsmo, o juose esantys modeliai – greitos transporto priemonės, nuostabūs gyvūnai ar detalios miestų scenos – atitiks kiekvieno lūkesčius.

  • 3 retro žaislai vienoje dėžutėje – su šiuo „LEGO® Creator“ retro fotoaparato rinkiniu „trys viename“ berniukai ir mergaitės nuo 8 metų gali sukonstruoti ir perkonstruoti 3 skirtingus vintažinės technikos modelius, naudodami tas pačias kaladėles.
  • Nesibaigiančios kūrybinio žaidimo galimybės – su 3 skirtingais retro modeliais – žaisliniu fotoaparatu, vaizdo kamera ir televizoriumi – vaikai gali kurti linksmas istorijas.
  • Daugybę funkcijų turintis žaislas „trys viename“ – fotoaparatas su judančiu objektyvu, fotografavimo mygtukais, galinėje dalyje dedama juostele ir dirželiu, vaizdo kamera su atidaromu dangteliu ir televizorius su antena.
  • Eksponuojami modeliai – žaidimams pasibaigus visi 3 sukonstruoti LEGO® modeliai gali būti eksponuojami ant vaikų lentynos.
  • Dovanos fotografijos tematika – „trys viename“ žaislus galima dovanoti bet kuria – net ir netikėta – proga, kad mergaičių ir berniukų nuo 8 metų konstravimo ir žaidimų linksmybės niekada nesibaigtų.
  • 6 lipdukai kiekvienam retro stiliaus modeliui – rinkinyje yra 6 lipdukai, kuriuos vaikai gali priklijuoti ant kiekvienos „nuotraukos“: gėlių puokštės, šuns, žirafos, kemperio, riedučių ir motociklo.
  • Dar daugiau „trys viename“ linksmybių – išplėskite linksmybes, derindami šį rinkinį su kitų „LEGO® Creator“ asortimento rinkinių (parduodami atskirai) žaislais – žaviais gyvūnais, šauniomis transporto priemonėmis ir detaliomis miestų scenomis.
  • Matmenys – 261 detalės LEGO® rinkinyje esanti konstruojama žaislinė kamera yra per 7 cm aukščio, 13 cm pločio ir 8 cm gylio.

31147_lifestyle-65dd8e86882b1.jpg

3 retro žaislai 1 dėžutėje

Galima sukonstruoti „LEGO® Creator“ retro technikos rinkinio fotoaparatą ir perdaryti į kamerą ar televizorių.

31147_hero-65dd8e8bc1330.jpg

Padeda LEGO® gerbėjams lavinti įgūdžius

Vaikai nuo 8 metų gali lavinti pasakojimo įgūdžius mėgaudamiesi kūrybišku žaidimu su smagiu „trys viename“ LEGO® rinkiniu.

31147_build-65dd8e902d230.jpg

Atraskite kitus „trys viename“ „LEGO® Creator“ rinkinius

Vaikams bus dar smagiau žaisti su kitais „LEGO® Creator“ konstravimo rinkiniais (parduodami atskirai).

31147_inthebox-65dd8e96093e1.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Programėlėje „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti pažangą, priartinti ir sukinėti 3D modelius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO CREATOR

„LEGO® Creator“ serija leis jūsų vaikui eksperimentuoti su namais, automobiliais, lėktuvais ir būtybėmis. Naudodamasis rinkiniais iš „LEGO Creator 3-in-1“ serijos jūsų vaikas taip pat turės galimybę pasirinkti iš 3 įspūdingų modelių, kad konstruoti ir žaisti būtų dar smagiau.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CREATOR prekės ženklo asortimento. 31147 LEGO® Creator Retro Fotoaparatas - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 31147 LEGO® Creator Retro Fotoaparatas - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

31147 LEGO® Creator Retro Fotoaparatas

Kodas: 4040101-6736
Barkodas: 5702017584966
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus