I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Vaikai nuo 9 metų gali pasimėgauti malonumą teikiančiu konstravimu ir surinkti kiekvieną tikroviško „Lamborghini Huracán Tecnica“ (42161) modelio detalę. Autentiškos detalės – V10 variklis, atsidarančios durelės ir vairo mechanizmas – nudžiugins kiekvieną superautomobilių gerbėją. Šis rinkinys – puiki dovana gimtadienio ar bet kuria kita proga vaikams, svajojantiems apie nuosavą „Lamborghini“.

Nuostabi pažintis su inžinerija

„LEGO Technic“ konstruojami modeliai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, kurie supažindina jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu paprastai ir tikroviškai. Programėlėje „LEGO Builder“ jaunieji konstruotojai patirs aiškaus konstravimo nuotykį – priartins ir pasuks trimačius modelius, išsaugos rinkinius bei stebės savo pažangą.

  • Modelis „Lamborghini“ gerbėjams – padovanokite lenktyninių automobilių gerbėjams nuo 9 metų neužmirštamą „LEGO® Technic“ „Lamborghini Huracán Tecnica“ (42161) modelio konstravimo iššūkį.
  • Žavesio suteikiančios detalės – vaikai gali sukonstruoti ir patyrinėti „LEGO® Technic“ „Lamborghini Huracán Tecnica“ modelio V10 variklį, vairo mechanizmą ir atsidarančias dureles.
  • Originalo kopija – „Lamborghini“ automobilio modelis yra klasikinės žalios spalvos.
  • Dovana vaikams nuo 9 metų – padovanokite žaislinio sportinio superautomobilio modelį vaikams, dievinantiems tikrus ir žaislinius automobilius.
  • Žaiskite ir eksponuokite – sukonstravę ir apžiūrėję automobilį vaikai gali išdidžiai eksponuoti savo kolekcinį modelį.
  • Matmenys – šis „LEGO® Technic“ modelis yra per 8 cm aukščio, 28 cm ilgio ir 12 cm pločio.
  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai ras aiškias konstravimo instrukcijas ir, tobulindami naujus įgūdžius, galės priartinti ir pasukti trimačius modelius, sekti pažangą bei išsaugoti rinkinius.
  • Supažindinimas su inžinerija – konstruojami „LEGO® Technic“ modelių rinkiniai pasižymi tikroviškais judesiais ir mechanizmais, supažindinančiais jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerijos pasauliu.
  • Aukšta kokybė – „LEGO® Technic“ komponentai atitinka griežtus pramonės standartus, užtikrinančius jų vientisumą, suderinamumą ir patikimą sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, „LEGO® Technic“ komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

42161_lifestyle-64c9f745e3c17.jpg

Modelis automobilio „Lamborghini“ gerbėjams

Mėgaudamiesi maloniu konstravimu mažieji automobilio „Lamborghini“ gerbėjai gali įamžinti jį, sukonstruodami autentišką modelį.

42161_hero-64c9f74a75e2e.jpg

Įspūdingos detalės

Sportinio superautomobilio gerbėjai su malonumu ištyrinės tikroviškas detales – V10 variklį, vairo mechanizmą ir atsidarančias dureles.

42161_build-64c9f74f7f296.jpg

Leiskitės į konstravimo nuotykį

Programėlėje „LEGO® Builder“ vaikai ras aiškias instrukcijas ir galės priartinti bei sukioti trimačius modelius.

42161_inthebox-64c9f753de177.jpg

Dovana vaikams, dievinantiems superautomobilius

Šis „LEGO® Technic“ rinkinys – puiki dovana vaikams, dievinantiems šaunius žaislinius automobilius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42161 LEGO® Technic Lamborghini Hurac?n Tecnica - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42161 LEGO® Technic Lamborghini Hurac?n Tecnica - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42161 LEGO® Technic Lamborghini Huracán Tecnica

Kodas: 4040101-6477
Barkodas: 5702017425214
4409
6299
44,09 €
62,99 €
-30% pažymėtoms LEGO prekėms su One Family kortele
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus