I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 10+ m.
Prekės ženklas: LEGO TECHNIC
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Sudominkite vaikus inžinerija ir technologijomis su „LEGO® Technic“ motociklu Kawasaki Ninja H2R (42170), skirtu vaikams nuo 10 metų. Konstravimo rinkinys berniukams ir mergaitėms tiksliai atkuria vieno greičiausių pasaulyje motociklų – Kawasaki Ninja H2R – detales.

1:8 mastelio motociklo modelio dovana vaikams turi vairo mechanizmą, pakabą, 2 pavarų dėžę, 4 cilindrų variklį ir turbokompresorių. Specialus skydelis nuo vėjo turi pritaikytą puošmeną, o ant abiejų kuro bako pusių yra Kawasaki logotipas. Vaikai gali smagiai atkurti ypatybes ir išbandyti įvairias funkcijas, o po to, naudodami atraminį stovą, išdidžiai eksponuoti savo žaislinį transporto priemonės modelį.

Vaikams skirti „LEGO Technic“ konstravimo rinkiniai pasižymi tikroviškomis detalėmis, kurios suprantamu būdu supažindina jaunuosius LEGO konstruotojus su inžinerija. Programėlė „LEGO Builder“ leidžia vaikams patirti aiškaus konstravimo nuotykį, kurio metu jie gali priartinti bei pasukti trimačius modelius ir stebėti pažangą.

  • Žaislinio motociklo dovana vaikams nuo 10 metų – „LEGO® Technic“ motociklas Kawasaki Ninja H2R turi gausybę autentiškų detalių ir yra įdomus konstravimo projektas berniukams ir mergaitėms.
  • 1:8 mastelio motociklo modelis – neįtikėtinai tiksliai atkurtas žaislinis motociklo Kawasaki modelis turi atraminį stovą, kad vaikai galėtų eksponuoti kolekcinį modelį.
  • Daug tikroviškų detalių – tarp ypatybių yra vairo mechanizmas, pakaba, 2 pavarų dėžė, 4 cilindrų variklis ir turbokompresorius.
  • Dekoruoti elementai – specialus priekinis skydelis nuo vėjo turi pritaikytą puošmeną, o abiejose degalų bako pusėse Kawasaki logotipas.
  • Motociklas-dovana vaikams – rinkinys bus smagi dovanos idėja vaikams, berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems transporto priemones ir šaunius žaislus.
  • Pagalba konstruojant – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite aiškias konstravimo instrukcijas, galėsite priartinti ir sukioti trimačius modelius, stebėti pažangą bei išsaugoti rinkinius, įgydami naujų žinių.
  • Matmenys – 643 dalių rinkinyje esantis modelis yra per 17 cm aukščio, 31 cm ilgio ir 9 cm pločio.

42170_lifestyle-66015e5274a12.jpg

Dovana vaikams, mėgstantiems motociklus

Įkvėpkite vaikus tyrinėti įdomias inžinerijos idėjas su šiuo 1:8 mastelio Kawasaki Ninja H2R žaisliniu motociklu.

42170_hero-66015e589ff52.jpg

Autentiškos detalės

Rinkinys atspindi tikrąjį Kawasaki Ninja H2R su vairu, pakaba, 2 pavarų dėže, 4 stūmoklių varikliu ir turbokompresoriumi.

42170_build-66015e5d4c839.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

42170_inthebox-66015eac4d4fb.jpg

Motociklas vaikams nuo 10 metų

Padovanokite vaikams malonų konstravimo projektą, kuriame jie galės surinkti ir tyrinėti šį įdomų modelį.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Technic

„LEGO® Technic“ – tikras iššūkis patyrusiems LEGO statytojams. Jūsų vaikas gali sukonstruoti pažangias ir tikromis funkcijomis pasižyminčias pavarų dėžes bei vairavimo sistemas.

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO TECHNIC prekės ženklo asortimento. 42170 LEGO® Technic Motociklas Kawasaki Ninja H2R - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42170 LEGO® Technic Motociklas Kawasaki Ninja H2R - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42170 LEGO® Technic Motociklas Kawasaki Ninja H2R

Kodas: 4040101-6997
Barkodas: 5702017583556
8074
9499
80,74 €
94,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus