I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 8+ m.
Prekės ženklas: LEGO FRIENDS
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

Paskatinkite mažuosius tyrinėtojus pažinti kosmosą su „LEGO® Friends“ Marso kosminės bazės ir raketos rinkiniu (42605) vaikams, mergaitės ir berniukams nuo 8 metų. Rinkinyje yra 3 mini lėlyčių ir katino figūrėlė, taip pat raketa, tyrinėjimų visureigis, modulinė tyrinėjimų bazė ir priedų mokslo tyrimams.

Rinkinys bus šauni gimtadienio dovana būsimiesiems kosmoso keliautojams, mėgstantiems mokslą ir techniką. Vaikai gali įsivaizduoti, kad gyvena Marse, ir sukonstruoti raketą bei nugabenti personažus į tyrinėjimų bazę. Dėl modulinės konstrukcijos vaikai gali pertvarkyti kapsules ir pritaikyti konstrukciją pagal save. Moduliuose yra skirtingos erdvės, skirtos moksliniams tyrinėjimams, pokalbiams, maisto auginimui ir poilsiui. Žaidimams vaidmenimis gausu priedų ir detalių, įskaitant visureigį, droną bei mokslininkų įrankius.

Rinkinyje yra speciali oro sklendė, kuria galima sujungti rinkinį su kitais derinamais rinkiniais kosmoso tematika (parduodami atskirai) ir patirti dar daugiau kosminių nuotykių.

  • „LEGO® Friends“ Marso kosminė bazė ir raketa – mokslo ir technikos rinkinys, kuriame yra raketa, tyrinėjimų bazė ir visureigis, bus puiki dovana mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 8 metų, kuriems patinka kosmosas.
  • Konstruojami rinkiniai kosmoso tematika – vaikai gali surinkti raketą, visureigį ir Marso tyrinėjimų bazę iš atskirų modulių ir, žaisdami vaidmenimis, įsivaizduoti, kad tyrinėja raudonąją planetą.
  • 3 mini lėlytės ir katinas – šiame rinkinyje yra Olivijos ir Julian – klasikinių „LEGO® Friends“ personažų, užaugusių ir tapusių astronautais – figūrėlės, taip pat misijos vadė Avelin ir kosminis katinas.
  • Pritaikomas žaislas – šiame LEGO® rinkinyje yra modulinė tyrinėjimų bazė su atskiromis gyvenamosiomis ir tyrinėjimų patalpomis,kurias vaikai gali sujungti skirtingais būdais ir perdaryti pagal save.
  • LEGO® priedai – rinkinyje gausu žaidimus vaidmenimis skatinančių priedų ir detalių, įskaitant visureigį, droną ir mokslinių tyrinėjimų įrankius, todėl vaikai gali kurti Marso tyrinėjimo nuotykius.
  • Gimtadienio dovanos idėja – rinkinys, kuriame gausu konstruojamų detalių, įkvepiančių žaidimams vaidmenimis, bus puiki dovana gimtadienio ar švenčių proga mergaitėms, berniukams ir vaikams nuo 8 metų.
  • Oro sklendė, skirta sujungti su kitais rinkiniais – rinkinyje yra speciali oro sklendė, kuria galima sujungti rinkinį su kitais derinamais LEGO® rinkiniais kosmoso tematika (parduodami atskirai) ir patirti dar daugiau kosminių nuotykių.
  • Matmenys – 981 detalės rinkinyje esanti raketa yra per 20 cm aukščio, 9 cm ilgio ir 10 cm pločio.

42605_lifestyle-65dd95177a8f5.jpg

Kelionė į Marsą

Įkvėpkite jaunuosius tyrinėtojus domėtis kosmosu su Marso kosminės bazės ir raketos LEGO® rinkiniu pradedantiesiems.

42605_hero-65dd951d0a906.jpg

Leiskitės į nuotykį

Šį konstravimo rinkinį vaikams sudaro 3 lėlytės, katės figūrėlė, raketa, tyrinėjimo roveris, modulinė tyrimų bazė ir priedai.

42605_inthebox-65dd9522bdf3e.jpg

Leiskitės į įvairius nuotykius

Atraskite daugiau „LEGO® Friends“ rinkinių, kad vaikai galėtų draugauti su įvairiausiais personažais.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO Friends

Statytojai atostogas galės smagiai praleisti su „LEGO® Friends“ rinkiniais! Nuo banglenčių parduotuvės iki slidininkų keltuvų – vaikai smagiai leis laiką su geriausiais „LEGO Friends“!

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO FRIENDS prekės ženklo asortimento. 42605 LEGO® Friends Marso Kosminė Bazė Ir Raketa - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 42605 LEGO® Friends Marso Kosminė Bazė Ir Raketa - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

42605 LEGO® Friends Marso Kosminė Bazė Ir Raketa

Kodas: 4040101-6751
Barkodas: 5702017589282
8499
9999
84,99 €
99,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus