I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

„LEGO® City“ gaisrinės su ugniagesių sunkvežimiu (60414) rinkinys sužadins vaikų nuo 6 metų vaizduotę. Gaisrinėje įrengtas modernus valdymo centras, virtuvėlė, miegamosios patalpos virš įrangos patalpų ir 2 garažai su aukštomis pakeliamomis durimis. Rinkinyje taip pat yra gaisrinis dronas ir šaunus gaisrinės automobilis su modulinėmis kopėčiomis bei gesintuvais. Suburkite 5 ugniagesių komandą su šunimi ir žaiskite nesibaigiančius vaidmeninius ugniagesių žaidimus. Derindami šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai) vaikai patirs dar daugiau nuotykių!

Žaislinio skubiosios pagalbos lėktuvo rinkinyje vaikai ras išsamias spausdintas konstravimo instrukcijas, o programėlėje „LEGO Builder“ – nuoseklias trimates instrukcijas ir galės priartinti, sukinėti bei vizualizuoti modelius bet kuriuo kampu.

„LEGO City“ ugniagesių rinkiniai – daugybę funkcijų turintys sausumos, oro ir vandens žaislai, skirti neribotiems išradingiems žaidimams.

  • Gaisrinė su ugniagesių sunkvežimiu vaikams nuo 6 metų – „LEGO® City“ rinkinys, kuriame yra moderni gaisrinė su valdymo centru ir skubiosios pagalbos automobiliu veiksmo kupiniems ugniagesių žaidimams.
  • Kas dėžutėje? – Rinkinyje vaikai ras viską, ko prireiks norint sukonstruoti gaisrinę su sraigtasparnio aikštele, droną, ugniagesių automobilį, taip pat 5 ugniagesių minifigūrėles ir ungniagesių šuns figūrėlę.
  • Smagios funkcijos LEGO® ugniagesiams – valdymo centras, virtuvėlė, lova ir ugniagesių nusileidimo vamzdis minifigūrėlėms nusileisti žemyn, taip pat sunkvežimis su žarna, modulinėmis kopėčiomis ir gesintuvais.
  • Gaisrinės rinkinys su interaktyviu vadovu – išbandykite programėlę „LEGO® Builder“, kurioje galima priartinti bei sukioti trimačius modelius, sekti konstravimo progresą ir tyrinėti bei išsaugoti virtualius rinkinius.
  • Smagi gimtadienio dovana vaikams – padovanokite šį rinkinį gimtadienio, švenčių ar bet kuria kita proga berniukams ir mergaitėms nuo 6 metų.
  • Sveiki atvykę į išradingų žaidimų pasaulį – sujungę šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) vaikai patirs dar daugiau nuotykių.
  • Miestas be ribų – „LEGO® City“ yra ta vieta, kurioje vaikai gali išlaisvinti savo beribę vaizduotę, o statiniai, transporto priemonės ir miesto gyventojai skatina juos konstruoti, kurti, tyrinėti ir žaisti.
  • Matmenys – 843 detalių konstravimo rinkinyje esanti gaisrinė yra per 22 cm aukščio, 32 cm pločio ir 14 cm gylio.

60414_lifestyle-65ddac72f043d.jpg

Gaisrinės rinkinys didvyriškiems nuotykiams

Patirkite žaidimo jaudulį su gaisrinės ir ugniagesių sunkvežimio rinkiniu bei funkcijomis vaikams, mėgstantiems įsijausti.

60414_hero-65ddac79479ab.jpg

Konstravimo linksmybės vaikams nuo 6 m.

Prieš pasinerdami į jaudinantį vaizdingų istorijų ir gaisrų gesinimo pasaulį, vaikai mėgausis smagiu konstravimu.

60414_build-65ddac82acd03.jpg

Didelio miesto dalis!

Vaikai gali derinti rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir leistis į veiksmo kupinus nuotykius.

60414_inthebox-65ddac8a56f7e.jpg

Ženkite į skaitmeninį konstravimo pasaulį

Patogioje programėlėje „LEGO® Builder“ konstruotojai gali priartinti ir sukioti 3D modelius bei stebėti pažangą.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60414 LEGO® City Gaisrinė Su Ugniagesių Sunkvežimiu - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60414 LEGO® City Gaisrinė Su Ugniagesių Sunkvežimiu - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60414 LEGO® City Gaisrinė Su Ugniagesių Sunkvežimiu

Kodas: 4040101-6783
Barkodas: 5702017582962
7649
8999
76,49 €
89,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus