I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 7+ m.
Prekės ženklas: LEGO CITY
Kilmės šalis: Bulgarija

Apie prekę

„LEGO® City“ policijos kalėjimo saloje (60419) gyvena garsiausi miesto nusikaltėliai, rezgantys naujus planus! Įspūdingas rinkinys, kuriame yra ant šlaito stūksantis kalėjimas, pilnas ypatybių ir funkcijų, tad laukia veiksmo kupini nuotykiai. Rinkinyje taip pat yra sraigtasparnis, policijos kateris, valtis, 3 pareigūnų ir 4 kalinių minifigūrėlės, policijos šuns ir ryklio figūrėlės.

Žaislinėje kalėjimo saloje gausu detalių išradingam žaidimui – valdymo kambarys, pareigūnų poilsio kambarys, prieškambaris, kiemas su slapta pabėgimo anga, būda, kamera su lovomis ir pabėgimo tuneliu, vedančiu į apleistą kasyklą, taip pat kalinių skalbykla su įrankiais, padėsiančiais pabėgti iš kalėjimo. Čia yra ir sraigtasparnių nusileidimo aikštelė bei uolos šlaitas su atskilusia uola, padedančia pasprukti.

Pasikvieskite mažuosius į jaudinančią konstravimo kelionę su programėle „LEGO Builder“. Čia jie galės tyrinėti ir išsaugoti rinkinius, sekti konstravimo progresą ir priartinti, sukioti bei apžiūrėti konstruojamus modelius bet kuriuo kampu.

  • Žaislinė policijos kalėjimo sala vaikams nuo 7 metų – „LEGO® City“ policijos kalėjimo saloje gausu ypatybių ir funkcijų nesibaigiantiems išradingiems žaidimams.
  • Ką rasite šiame LEGO® rinkinyje? – Konstruojamą kalėjimo salą su uolos šlaitu, kalėjimu, policijos kateriu, valtimi, sraigtasparniu, 3 pareigūnų ir 4 kalinių minifigūrėlėmis ir policijos šuns bei ryklio figūrėlėmis.
  • LEGO® kalėjimo saloje gausu smagių funkcijų – kamera su pabėgimo tuneliu, besidriekiančiu į apleistą kasyklą, taip pat kiemas su slapta pabėgimo anga, vedančia į nenaudojamą kanalizacijos vamzdį.
  • Ieškomo asmens plakatas – suaugusiesiems leidus vaikai gali nuskenuoti QR kodą, esantį konstravimo instrukcijose ar ant dėžutės, ir leistis į smagius „LEGO® City“ policijosvaizdo nuotykius.
  • LEGO® dovana vaikams nuo 7 metų – nustebinkite savo kasdienybės herojų ar LEGO rinkinių ir išradingų žaidimų gerbėją padovanodami šį policijos rinkinį švenčių ar gimtadienio proga.
  • Nesibaigiantis kūrybinis žaidimas – sujungę šį rinkinį su kitais „LEGO® City“ serijos rinkiniais (parduodami atskirai) vaikai patirs dar daugiau smagių nuotykių.
  • Apie „LEGO® City“ žaidimų rinkinius – „LEGO City“ yra ta vieta, kurioje vaikai gali išlaisvinti savo beribę vaizduotę, o statiniai, transporto priemonės ir miesto gyventojai skatina konstruoti, kurti, tyrinėti ir žaisti.
  • Matmenys – 980 detalių konstravimo rinkinyje esanti kalėjimo sala yra per 37 cm aukščio, 40 cm pločio ir 16 cm gylio.

60419_lifestyle-65ddae345682a.jpg

Žaislinio kalėjimo salos rinkinys

„LEGO® City“ policijos kalėjimo saloje, kurioje gausu smagių funkcijų ir žinomų sukčių, laukia įspūdingas veiksmas!

60419_hero-65ddae3b535b4.jpg

Konstravimas ir žaidimas vaikams nuo 7 metų

Vaikai gali mėgautis kūrybišku konstravimu ir pasinerti į išradingo žaidimo pasaulį su smagiais personažais.

60419_inthebox-65ddae40dcbe7.jpg

Didelio miesto dalis!

Vaikai gali derinti rinkinį su kitais „LEGO® City“ rinkiniais (parduodami atskirai) ir leistis į veiksmo kupinus nuotykius.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

LEGO City

Serijoje LEGO® City yra visi elementai, kuriuos vaikas mato kasdien. Jie paskatins vaiką sukonstruoti veiksmo ir džiaugsmo kupiną miestą. Čia rasite visas pagrindines temas, pagal kurias galima konstruoti valandų valandas. Nuo policijos ir ugniagesių brigados iki daugybės šaunių transporto priemonių ir tikroviškų pastatų, kuriuos vaikui patiks konstruoti ir su jais žaisti. Serijoje LEGO® City iš tiesų yra daug detalių, kurios sužadins vaizduotę ir leis vaikams atrasti pasaulį su begale konstravimo variantų. LEGO® City – tai neribotų galimybių pasaulis, kuriame vaikai gali žaisti įvairius smagius žaidimus.

 

Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO CITY prekės ženklo asortimento. 60419 LEGO® City Policijos Kalėjimo Sala - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 60419 LEGO® City Policijos Kalėjimo Sala - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

60419 LEGO® City Policijos Kalėjimo Sala

Kodas: 4040101-6786
Barkodas: 5702017583716
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus