I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 6+ m.
Prekės ženklas: LEGO SUPER MARIO
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Su „LEGO® Super Mario™“ pikniko Mario name papildomu rinkiniu (71422) vaikai gali sukurti linksmybių kupiną lygį. Detalus iš kaladėlių konstruojamas namas ir sodas suteikia daugybę galimybių žaisti vaidmenimis ir uždirbti skaitmeninių monetų su interaktyviomis LEGO® Mario™, LEGO® Luidžio ar LEGO® Persikutės figūrėlėmis (nepridedamos). Pasilabinkite su geltonu Yoshi, nusnauskite lovoje, „paskanaukite“ sausainių iš iškylos krepšelio, „palaistykite“ daržovių lysvę, pažaiskite ledo ritulį ar išplaukite valtimi pažvejoti. Atkreipkite dėmesį: interaktyviam žaidimui reikalingas 71360, 71387 ar 71403 pradinis rinkinys.

Geriausia dovana

Kolekcinis žaidimo rinkinys – nuostabi dovana vaikams nuo 6 metų, mėgstantiems neatsilikti nuo naujovių. Atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijas, įkvepiančių patarimų ir kitų smagių dalykų, padėsiančių pagerinti vaikų kūrybinę aplinką.

Nesibaigiančios galimybės

LEGO „Super Mario“ pradiniai ir papildomi rinkiniai suteikia gerbėjams galimybę papildyti, perkonstruoti ir kurti unikalius lygius, kuriuose galima valandų valandas rinkti monetas.

  • Piknikas Mario name (71422) – su „LEGO® Super Mario™“ pikniko Mario name papildomu rinkiniu (71422) vaikai gali sukonstruoti detalią Mario namo versiją ir rinkti monetas bei žaisti vaidmeninius žaidimus.
  • 1 „LEGO® Super Mario™“ žaislinė figūrėlė – geltonas Yoshi, su kuriuo LEGO® Mario™, LEGO® Luidžis ar LEGO® Persikutė gali pasisveikinti (atkreipkite dėmesį: šios 3 figūrėlės nepridedamos).
  • Smagios funkcijos – LEGO® Mario™ gali nusnausti ant lovos, „suvalgyti“ užkandį iš iškylos krepšio, palaistyti daržovių lysvę, žaisti ledo ritulį, iškylos stalą perdaręs į vartus, ir ne tik.
  • Pažvejokite – įkėlus LEGO® Mario™ į valtį ant jo pilvo ekrano pasirodys meškerė. Keisdami valties padėtį bandykite sugauti žuvį. Sugautas laimikis pasirodys ekrane.
  • Dovanos idėja vaikams nuo 6 metų – padovanokite šį 259 dalių rinkinį švenčių ar bet kuria kita proga vaikams, kurie jau turi žaidimui būtiną „LEGO® Super Mario™“ pradinį rinkinį (71360, 71387 arba 71403).
  • Smagūs deriniai – per 14 cm aukščio, 24 cm pločio ir 20 cm gylio (įprastos sudėties) modulinis rinkinys derinamas su kitais „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniais.
  • Papildoma programėlė – atsisiųskite programėlę „LEGO® Super Mario™“, kurioje rasite konstravimo instrukcijas, įkvepiančių idėjų ir ne tik. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite adresu LEGO.com/devicecheck.
  • Paskatinkite vaikų kūrybiškumą – „LEGO® Super Mario™“ žaidimo rinkiniai, skirti vienam ar keliems žaidėjams, dovanoja neribotas monetų rinkimo pramogas ir kūrybinius rinkinių papildymo bei perkonstravimo iššūkius.
  • Aukščiausia kokybė. Nuo pat 1958 metų LEGO® konstravimo kaladėlės ir dalys atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius paprastą ir saugų jų sujungimą.
  • Svarbiausia saugumas – LEGO® komponentai yra išbandomi beveik visais įmanomais būdais, siekiant užtikrinti jų atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams.

71422_lifestyle-64c9f7a9ab37f.jpg

Sveiki atvykę į Mario namą!

Vaikai gali sukurti linksmybių kupiną lygį ir žaisti vaidmenimis Mario name su nuostabiu „LEGO® Super Mario™“ papildomu rinkiniu.

71422_hero-64c9f7b12e5a2.jpg

Tinka pradiniam rinkiniui (parduodamas atskirai)

Interaktyviam žaidimui reikia pradinio rinkinio (71360 su LEGO® Mario™, 71387 su LEGO® Luidžiu arba 71403 su LEGO® Persikute).

71422_inthebox-64c9f7b6c53ca.jpg

Nuostabi dovana kūrybingiems vaikams

Išplėskite, perkonstruokite ir kurkite begalę lygių su kitais „LEGO® Super Mario™“ papildomais rinkiniais (parduodami atskirai).

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SUPER MARIO prekės ženklo asortimento. 71422 LEGO® Super Mario™ Pikniko Mario name papildomas rinkinys - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 71422 LEGO® Super Mario™ Pikniko Mario name papildomas rinkinys - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

71422 LEGO® Super Mario™ Pikniko Mario name papildomas rinkinys

Kodas: 4040101-6480
Barkodas: 5702017415741
3009
4299
30,09 €
30,09 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2025-02-28
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus