I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 18+ m.
Prekės ženklas: LEGO HARRY POTTER
Kilmės šalis: HU

Apie prekę

Perteikite magišką Hogvartso pilies ir apylinkių atmosferą su šiuo stulbinamai detaliu „LEGO® Harry Potter™“ konstruojamu ekspoziciniu modeliu (76419). Atkurkite įsimintinas filmų apie Harį Poterį scenas sukonstruodami pagrindinį bokštą, astronomijos bokštą, didžiąją menę, valčių prieplauką, kiemus, šiltnamius, takelius ir tiltus bei uolėtą kraštovaizdį ir Juodąjį ežerą. Atkurkite paslapčių kambarį, skraidančių raktų kambarį, eliksyrų klasę ir šachmatų kambarį su akimirksniu atpažįstamomis detalėmis.

Sukurtas eksponuoti

Dėžutėje ir programėlėje „Lego Builder“ rasite nuoseklias konstravimo instrukcijas. Sukurkite kerinčią puošmeną sukonstruodami Durmstrango laivą, Biobetonso karietą ir automobilį „Ford Anglia“ Mušeikos gluosnio šakose ir pridėkite Hogvartso architekto minifigūrėlę bei Hogvatrso pilies vardinę lentelę.

Dovanos idėja

Konstruojamas kolekcinis rinkinys, nudžiuginsiantis jus ar bet kurį suaugusį Hario Poterio gerbėją, yra LEGO rinkinių suaugusiesiems asortimento dalis.

  • Pirmoji iš LEGO® kaladėlių konstruojama Hogvartso pilis ir apylinkės (76419) – atkurkite žymiausią Burtininkų pasaulio vietovę su šiuo konstruojamu ir eksponuojamu „LEGO Harry Potter™“ rinkiniu.
  • Su minifigūrėlėmis – užbaikite eksponatą pastatydami aukspaspalvę Hogvartso architekto statulėlę šalia Hogvartso pilies vardinės lentelės ar pagrindo plokštelės kampe.
  • Sumažinta kopija – sukonstruokite Hogvartso pilį ir apylinkes, įskaitant pagrindinį bokštą, astronomijos bokštą, didžiąją menę, kiemus, tiltus, šiltnamius, laivų prieplauką ir Juodąjį ežerą..
  • Pasigrožėkite detalėmis – patyrinėkite paslapčių kambarį, skraidančių raktų kambarį, eliksyrų klasę, šachmatų kambarį, Durmstrango laivą, Biobetonso karietą, Mušeiką gluosnį ir „Ford Anglia“.
  • Dovanos idėja – nudžiuginkite save ar padovanokite šį 2 660 dalių konstruojamą modelį suaugusiems Hario Poterio gerbėjams, kolekcininkams gimtadienio, švenčių proga arba padarykite netikėtą staigmeną.
  • Konstruokite, žaiskite ir eksponuokite –šis Hogvartso pilies modelis yra per 21 cm aukščio, 35 cm pločio ir 25 cm gylio.
  • Skaitmeninės konstravimo instrukcijos – programėlėje „LEGO® Builder“ rasite skaitmenines šio rinkinio konstravimo instrukcijas.
  • Kolekciniai konstravimo rinkiniai suaugusiesiems – šis „LEGO® Harry Potter™“ rinkinys yra didelio LEGO rinkinių suaugusiesiems, mėgstantiems prasmingą atpalaiduojantį konstravimą, asortimento dalis.
  • Aukščiausia kokybė – nuo pat 1958 metų LEGO® kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės kokybės standartus, užtikrinančius patikimą ir nuoseklų jų sujungimą.
  • Užtikrinta sauga – siekiant užtikrinti atitiktį griežtiems pasauliniams saugos standartams, LEGO® komponentai testuojami juos mėtant, kaitinant, smulkinant ir sukiojant.

76419_lifestyle-64fac8ad7a19f.jpg

Atkurkite kultinę „Hario Poterio“ vietovę

Sukonstruokite pirmąjį Hogvartso pilies ir apylinkių modelį iš LEGO® kaladėlių ir mėgaukitės užburiančia kūrybine patirtimi.

76419_hero-64fac8ba16dec.jpg

Prisiminkite magiškas „Hario Poterio“ scenas

Turiningai praleiskite laiką užfiksuodami Hogvartso pilies bei jos apylinkių magišką atmosferą ir autentiškas detales.

76419_inthebox-64fac8bfd59b5.jpg

Magiška dovana suaugusiesiems

Šį 2 660 dalių konstruojamą modelį galite įsigyti sau arba padovanoti suaugusiam „Hario Poterio“ gerbėjui ar kolekcininkui.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO HARRY POTTER prekės ženklo asortimento. 76419 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilis ir apylinkės - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76419 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilis ir apylinkės - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76419 LEGO® Harry Potter™ Hogvartso pilis ir apylinkės

Kodas: 4040101-6529
Barkodas: 5702017413228
14399
17900
143,99 €
143,99 €
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus