I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Čekija

Apie prekę

Ši konstruojamo LEGO® Speed Champions „Nissan Skyline GT-R (R34)“ modelio kopija (76917) įkvėpta legendinio automobilio iš filmo „Greiti ir įsiutę 2“. Vaikai nuo 9 metų, automobilių mylėtojai ir populiarios filmų franšizės gerbėjai patirs džiaugsmingų konstravimo akimirkų ir galės išdidžiai eksponuoti šį žaislinį automobilį ar atkurti greičio pripildytas gatvės lenktynių scenas.

Puiki dovana automobilių gerbėjams

Šis modelis turi daug autentiško automobilio, matyto filme „Greiti ir įsiutę“, detalių, įskaitant legendinius elementus ant šonų, gale esantį sparną, groteles priekyje, įspūdingas ratų arkas ir nitrodegalų kanistrą ant keleivio sėdynės. Rinkinyje taip pat yra Brian O’Conner minifigūrėlė, kurią automobilių gerbėjai gali pasodinti į vairuotojo vietą ir mėgautis žaidimu vaidmenimis.

Linksma skaitmeninė patirtis LEGO gerbėjams

Programėlėje „LEGO Builder“ priartindami, sukiodami ir vizualizuodami savo modelį, jauni ir vyresni konstruotojai gali atgaivinti savo kūrinį planšetiniame kompiuteryje arba išmaniajame telefone ir mėgautis savo pasiekimais.

  • Žaislinis filmo „Greiti ir įsiutę“ automobilio modelis. LEGO® Speed Champions „Greiti ir įsiutę 2“ „Nissan Skyline GT-R (R34)“ modelis (76917) vaikams, automobilių entuziastams ir filmo „Greiti ir įsiutę 2“ gerbėjams.
  • 1 minifigūrėlė. Lenktyninio gatvės automobilio modelis su Brian O’Conner minifigūrėle, kurią galima pasodinti už vairo ir atkurti jaudinančias scenas iš garsios filmų franšizės.
  • Autentiškos detalės. Modelis turi tikros versijos įkvėptų detalių – legendines juostas ant šonų, gale esantį sparną, groteles priekyje ir variklio komponentus ant keleivio sėdynės.
  • Žaiskite su LEGO® automobiliu ir eksponuokite. Šis „Nissan“ modelis „Skyline“, kurį galima eksponuoti ar naudoti lenktynių veiksmui, suteiks smagaus konstravimo akimirkų.
  • Kolekcinė LEGO® dovana. Šis 319 dalių „Speed Champions“ rinkinys – puiki dovana gimtadienio proga ar netikėta staigmena vaikams nuo 9 metų, automobilių entuziastams ir filmo „Greiti ir įsiutę“ gerbėjams.
  • Nešiojamo dydžio modelis. „Greiti ir įsiutę2“ „Nissan Skyline GT-R (R34)“ modelis, su kuriuo galima žaisti tiek namuose, tiek kelyje, yra 5 cm aukščio, 16 cm ilgio ir 7 cm pločio.
  • Skaitmeninė konstravimo patirtis. Konstruodami su programėle „LEGO® Builder“, planšetiniame kompiuteryje arba išmaniajame telefone vaikai gali stebėti, kaip atgyja jų kuriami modeliai.
  • Aukščiausia kokybė. Daugiau nei šešis dešimtmečius LEGO® kaladėlės gaminamos siekiant užtikrinti nuoseklų jų atskyrimą.
  • Užtikrinta sauga. LEGO® konstravimo kaladėlės atitinka griežtus pasaulinius saugos standartus.

76917_lifestyle-63e9f3328715f.jpg

„Greiti ir įsiutę“ „Nissan LEGO®“ rinkinys

Detali „LEGO® Speed Champions“ legendinio „Greiti ir įsiutę 2“ „Nissan Skyline GT-R R34“ replika žaidimui ir eksponavimui.

76917_hero-63e9f33a26dad.jpg

Šviesos, objektyvas, veiksmas, lenktynės!

Serijos „Greiti ir įsiutę“ filmų gerbėjai galės atkurti jaudinančias lenktynių scenas su „Nissan Skyline GT-R (R34)“.

76917_build-63e9f34614df2.jpg

Šviesos, objektyvas, veiksmas, lenktynės!

Serijos „Greiti ir įsiutę“ filmų gerbėjai galės atkurti jaudinančias lenktynių scenas su „Nissan Skyline GT-R (R34)“.

76917_inthebox-63e9f34c927b1.jpg

Puiki dovana filmų ir automobilių gerbėjams

Vaikams nuo 9 metų bus smagu įsijausti į veiksmą su fantastišku automobilio konstravimo rinkiniu ir vairuotojo minifigūrėle.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SPEED CHAMPIONS prekės ženklo asortimento. 76917 LEGO® Speed Champions „Greiti ir įsiutę 2“ „Nissan Skyline GT-R (R34)“ - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76917 LEGO® Speed Champions „Greiti ir įsiutę 2“ „Nissan Skyline GT-R (R34)“ - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76917 LEGO® Speed Champions „Greiti ir įsiutę 2“ „Nissan Skyline GT-R (R34)“

Kodas: 4040101-6086
Barkodas: 5702017424217
2464
2899
24,64 €
28,99 €
-15% daugeliui prekių perkant papildomą prekę! Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-01
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus