I-V: 9:00-16:00 (švenčių dienomis nedirbame)
Palyginti prekes ()
Amžius: 9+ m.
Prekės ženklas: LEGO SPEED CHAMPIONS
Kilmės šalis: Kinija

Apie prekę

Žaislinis „LEGO® Speed Champions“ sportinis automobilis „Ford Mustang Dark Horse“ (76920) yra tikroviška konstruojama galingo automobilio, kurį sukūrė legendinis amerikietiškų automobilių gamintojas, versija. Vaikams nuo 9 metų patiks rinkti, konstruoti, eksponuoti ir žaisti veiksmą su šiuo mėlynu žaisliniu automobiliu.

Žaislinis automobilis „Ford Mustang“ turi autentiško dizaino galinį sparną, išskirtines groteles, priekinius žibintus, išmetimo vamzdžius, „Ford“ logotipus ir detalų interjerą su perjungimo svirtimi bei prietaisų skydeliu. Konstruojamas LEGO automobilis taip pat turi nuimamą stogą ir „Dark Horse“ džemperį su gobtuvu dėvinčią minifigūrėlę, kad vaikai, „pasodinę“ ją už vairo, galėtų pasinerti į jaudinantį veiksmą.

„Speed Champions“ konstravimo rinkiniai leidžia vaikams ir automobilių entuziastams sukonstruoti žinomiausių pasaulyje transporto priemonių kopijas. Jiems bus be galo įdomu iš LEGO kaladėlių kurti aukštos kokybės modelius, pasižyminčius išskirtinėmis detalėmis. Kiekvieną žaislinį automobilį galima sukurti naudojant programėlę „LEGO Builder“, kuri padės jums ir jūsų vaikui patirti lengvo ir aiškaus konstravimo nuotykį.

  • Žaislinis automobilis „Ford“ vaikams – „LEGO® Speed Champions“ sportinio automobilio „Ford Mustang Dark Horse“ modelis berniukams bei mergaitėms nuo 9 metų ir suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.
  • 1 minifigūrėlė – konstruojamas automobilis turi nuimamą stogą ir „Dark Horse“ džemperį vilkinčio vairuotojo minifigūrėlę su šalmu, peruku ir ratų raktu, kad vaikai galėtų ją „pasodinti“ už vairo ir pasinerti į veiksmą.
  • Autentiško „Ford“ dizaino detalės – žaislinis sportinis automobilis „Ford Mustang Dark Horse“ turi galinį sparną, groteles, priekinius žibintus, išmetimo vamzdžius, „Ford“ logotipus ir interjero detalių.
  • LEGO® automobilio modelis eksponuoti – vaikai, pasivažinėję „Ford“ automobiliu po trasą ar miesto gatvėmis, gali jįišdidžiai eksponuoti ant lentynos ar naktinio stalelio.
  • Automobilis-dovana – konstruojamo automobilio rinkinys suteikia smagių konstravimo bei žaidimo įspūdžių ir yra puiki dovana vaikams nuo 9 metų ar suaugusiems automobilių modelių kolekcininkams.
  • Dar daugiau nuotykių lenktynių trasoje – atraskite daugiau autentiškomis detalėmis pasižyminčių „LEGO® Speed Champions“ automobilių (rinkiniai parduodami atskirai).
  • Legendinių automobilių modeliai žaisti ir eksponuoti – „LEGO® Speed Champions“ rinkiniai leidžia vaikams ir automobilių entuziastams sukonstruoti įspūdingiausių pasaulio automobilių kopijas.
  • Matmenys – konstruojamas 344 detalių LEGO® automobilio „Ford“ modelis yra per 4 cm aukščio, 15 cm ilgio ir 7 cm pločio.

76920_lifestyle-66016e6394313.jpg

Šaunus žaislinio „Ford“ automobilio rinkinys

Vaikai gali konstruoti, eksponuoti ir žaisti veiksmo istorijas su „LEGO® Speed Champions Ford Mustang“ žaisliniu automobiliu.

76920_hero-66016e69e8f45.jpg

Lėkite į gatves!

LEGO® gerbėjai gali pasodinti minifigūrėlę ir leistis į nuotykius su sportiniu automobiliu „Ford Mustang Dark Horse“.

76920_build-66016e72b389a.jpg

Smagios skaitmeninės pramogos

Su programėle „LEGO® Builder“ mažieji konstruotojai gali išsaugoti progresą, priartinti ir sukinėti 3D automobilius.

76920_inthebox-66016e791bcad.jpg

Nuostabi dovana automobilių mylėtojams!

„Ford Mustang Dark Horse“ LEGO® versija – ideali dovana vaikams nuo 9 metų ir amerikiečių automobilių gamintojo gerbėjams.

CE ženklas - produktą įvertino gamintojas ir jis laikomas atitinkančiu ES saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.
Mes esame tam, kad padėtume auginti laimingus vaikus! Tad mielai padėsime greitai ir patogiai išsirinkti geriausią, Jums reikalingos vaikiškos prekės variantą. Babycity prekių kataloge rasite platų populiariausių vaikiškų prekių ženklų pasirinkimą, todėl perkant pas mus visada rasite iš ko išsirinkti! Čia galite rinktis iš patikimo ir gerai žinomo LEGO SPEED CHAMPIONS prekės ženklo asortimento. 76920 LEGO® Speed Champions Sportinis automobilis Ford Mustang Dark Horse - jau pamėgta tėvelių prekė, palengvinanti kasdienybę su vaikais. Jus dominantis pirkinys - 76920 LEGO® Speed Champions Sportinis automobilis Ford Mustang Dark Horse - siūlomas patrauklia kaina, kuris neabejotinai taps puikiu pagalbininku auginant vaiką. Apsilankius internetinėje ar fizinėje parduotuvėje galėsite apžiūrėti norimą prekę.
Pateikiamos prekės nuotraukos yra skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Originalių produktų spalvos, funkcijos, užrašai ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje. Taip pat nuotraukoje pateikiama prekės komplektacija gali neatitikti realios prekės komplektacijos. Todėl prašome vadovautis aprašyme pateikiama informacija. Kilus klausimams, laukiame Jūsų kreipimosi el. paštu [email protected] Pastebėjus aprašymo klaidų prašome mus informuoti.

76920 LEGO® Speed Champions Sportinis automobilis Ford Mustang Dark Horse

Kodas: 4040101-6985
Barkodas: 5702017583730
2634
3099
26,34 €
30,99 €
-15% perkant 2 prekes. Tik internetu su One Family kortele
Kaina galioja tik perkant internetu.
Prekių kiekis ribotas. Nuolaidos nesumuojamos.
Galioja iki 2024-04-29
Pristatymas
Nemokamas pristatymas Pristatymas
Greitas pristatymas per 1-3 darbo dienas. Nemokamas pristatymas perkant už 60 eur ir daugiau.
Atsiėmimas
Atsiėmimas per 2 valandas
Greitas atsiėmimas mūsų ir partnerių parduotuvėse atlikus užsakymą iki 12:00 val.
Atsiprašome Laikinai neturime
Įvertinkite mus